2777
2789
عنوان

بگین چکارکنم 😢😢😢

182 بازدید | 18 پست

سلام ..من از خودع بچگی تاحالا بدبیاری رو بد بیاری . یعنی اینجوری بگم ن از خواهر شانس اوردم ن از برادر .هیچ کیم دوسم نداشت ونداره یه کم ک بزرگتر شدم تو مدرسه همیشه همه بدبودن باهام هیچ وقت هیچ محبتی ندیدم بخدا که بزرگ نمایی نمیکنم واقعا از لحاظ روحی شکنجه شدم من براهمه سعی کردم خوب باشمو مث یه هم خون دونستم دوستامو اطرافیانمو اما هیچ خیری از هیچ کی ندیدم جز عذاب بعدهم ک شوهر کردمو اونجام هرروز عذاب روی عذاب بهترین روز ها باید میشد بدترینها شد تا امشب پیش هیچ کس نگفتم درد دلمو اما واقعا دلم گرفته پیش کی شکایت کنم چکار کنم که عوض شه این مسیر ..باشوهرم مستقل شدیمو شهر دیگه اومدیم چن سالهه اما اینجام تنها سخت بدون رفیق .بدون بچه .باهزارتا مشکلات و تلخی ها میسازم ولی همیشه هم سر یه چیز کوچیک کلی ناراحتم میکنه هرچی بهش میگم توروخدا بخاطر خدا میای خونه یه ذره روخوش باش .برام وقت بذار منم تنهام ن خونواده ای هیچ کی پیشم نیس تو شهر غریب دارمو تو خداهم که یه بچه نمیده نمیدونم اخه مگه من فولادم این همه صبر کنم توروخدا بگین چکارکنم .هرچی نذر میدم دعا میکنم چله شرکت میکنه خدا کمکم کنه وضعم تغییری نمیکنه .نه جایی میرم نه کسی روزا ک تنهام میادخونم اخه چقد تنهایی چقد 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم که سرع هیچی دعوامون میشه اصلا اصلا حرف دلمو متوجه نمیشع .چجوری بگم هیچوقت نشدع از ته دل از زندگ ...

به شوهرت میگی اون چی میکه؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نمیدونم واقعا اخه ینی چی سر هیچی مشاوره رفتین؟

منظور مثلا یه ذره غذا زیاد بذارم یه جوری حرف میزنه ناراحتم میکنه یه بار خونه بهم ریخته باشه دعوا میکنه .میگم بریم بازار میگه بدم میاد زنمو ببرم تو جمع .میگم جایی بریم میگه کار دارم میگم بریم پارک میگه دلت خوشه .کلا مخالفه همیشع