2777
2789
شوهرمن ک اصلاجدب نمیشه تیپ بزنم خوش اخلاق باشم شب همه چی تموم باشه قربدم بازم همونه اخه چراااا😭

خو گرمی بهش بده 

خرما و اینا 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خودش به خودش اعتماد نداره

اره نداره 

منم ندارم 😂😂😝

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
چطوری غیر قابل پیش بینی باشیم؟؟

اینو من در وویس های همسرداری زیاد شنیدم

یعنی هرروز یک چیز جدید برای رو کردن داشته باشی

یک روز غذای جدید

یک روز تیپ جدید

یک روز سورپرایز جدید

یک روز دسر جدید

یک روزی بازی

جوری که همسرت وقتی سرکار هست همش لحظه شماری کنه زودتر برگرده خونه با یک چیز جدید روبرو بشه

چطوری غیر قابل پیش بینی باشیم؟؟

سوپرایزش کن هر چند کوچیک 

مثلا اگر بهت پول میده جمع یه لباس سسکی خوشکل بگیر و غافلگیرش کن مثلا نارنجی بگیر بگو امشب میخوام بهت پرتقال بدم😂🙈

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
سوپرایزش کن هر چند کوچیک  مثلا اگر بهت پول میده جمع یه لباس سسکی خوشکل بگیر و غافلگیرش کن مثلا ...

ممنونم از راهنماییتون.

آخه خودم حال و حوصله ندارم معمولا.

ولی چشم حتما به همه توصیه ها گوش میکنم

ممنونم از راهنماییتون. آخه خودم حال و حوصله ندارم معمولا. ولی چشم حتما به همه توصیه ها گوش میکنم

چشمت بی بلا عزیزم

من اینو میگم میخنده 😂😂

اخه شوهرم  خیانت کرد همیشه بهش میگفتم بهت اعتماد ندارم دیشب ازش خواستم برام لباسو اینا بخره گفت پول ندارم اگه پول داشتم برات بهترینشو میخریدم منم گغتم باورد دارم و بهت اعتماد دارم هرچند باور ندارم بهش فقط خواستم خرش کنم تا چیژای که میخوامو بخزم ولی عجب کیف کرد

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد