2777
2789
مثلابهم‌میگی چه کارایی یه چن تامثال بزن بفهمم

خونه باید برای مرد یه جای پر از گرما و آرامش باشه که دلش بخواد زودتر از کار تعطیل شه و بیاد خونه نه اینکه به خاطر فرار از جو خونه بره بیرون خونه 

تا میاد غر زدنو شروع نکن درسته تو هم خسته میشی اما باید سیاست داشته باشی.سیاست بد ذاتی نیستا سیاست ینی کارایی که باعث میشه تو زندگی آرامش و خوشبختی داشته باشی. میاد برو به استقبالش و خسته نباشی بهش بگو وقتی دیدی خستگیش در رفت با یه لیوان چایی یا قهوه و اینا برو پیشش و با آرامش و ناز براش توضیح بده حالا اگر درخواست یا ناراحتی ای داری. میتونی وقتی خونرو تمیز کردی بگی عزیزم( یا آقایی یا حالا هر چی ببین) چه خونه برق افتاده امروز خونرو تمیز کردم تا بیشتر کنار آقامون (یا هر چیز دیگه ای که میگی) باشم 

ولی بعضی وقتا یه سری از کارهارو بزار وقتی اومد خونه اما نه اینکه هر وقت خونس تو توی آشپزخونه باشی بیشتر اوقات خونرو قبل از اومدنش مرتب کن انا گاهی هم یه سری کارارو بزار وقتی میاد خونه

مثلا اینکه اقتدار مرد نباید خدشه دار شه باید اقتدارشو حفظ کنی و جلوی جمع و دیگران بهش احترام بزاری و عزتش بدی. مردانگیشو زیر سوال نبری. همیشه از جملات محبت آمیز استفاده کنی مثلا تو تکیه گاه منی یا اینکه تو بهترینی برای من و... 

بهش قدرت بده توی زندگی زن باید به مرد قدرت و مرد به زن عشق بده 

یه زن باهوش و جذاب میدونه کجا چی بگه که این همون سیاسته

وقتی چیزی ازش میخوای با روش‌های مختلف بگو (بیشتر با ناز ولی نه دیگه بیشتر از یه حدی ) 

اعتماد به نفس داشته باش همیشه ینی همش نیا جلوش از بدیات بگو بلکه خوبیاتو بیشتر یادآوری کن. گاهی برو جلوی آینه به خودت نگاه کن بعد بدو برو بغلش بگو مثلا آقایی خیلی خوش شانسی که خانومی به خوشکلیه من داری 

اگر تغییری ایجاد کردی توی ظاهرت مستقیم بهش نگو بلکه اینقدر جلوش رژه برو و ناز من تا متوجه شه 

در رابطه با خانواده شوهر هر وقت میری خونشون با شوهرت برو 

مسائل بین خودت و خانواده شوهرتو نیا همش به شوهرت بگو اینطوری فقط تو آدم بده ی ماجرا میشی. اگر مشکلی باهاشون داری خودت باهاشون حل کن بیشترم با خنده و جوری که ناراحت نشن. اما اگر دیدی دیگه تو نمیتونی کاری کنی و باید شوهرت کاری کنه بگو مثلا عزیزم خواهرت خیلی دختر خوبیه منم خیلی دوسش دارم ولی فلان کار یا حرفش خیلی منو ناراحت کرد ازش توقع نداشتم میخوای دفعه دیگه طوری رفتار کنم که دیگه جای حرفی نباشه؟ 

با مادر شوهرت رفیق باش تا اونجایی که میتونی چون 10 هیچ میزنی جلو از بقیه 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاعالی بوددمت گرم

ممنون عزیزم🌹

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
توروانشناس چیزی هستی؟

نه عزیزم