2777
2789
غر نزنید دعوا راه نندازید اشتباهاتشو تو سرش نزنید همیشه تحسین و تشویقش کنید. ندارید کسی بیشتر از ...

شوهر من خانواد بیش از حد تاییدش میکنن و 

تشویق 

من ی نفرم اونا ی لشکر برنده اونان پس😥

خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم خونه باباروتحمل کن..شوتت میکنه وطلاق😂😂

نه بابا مظلوم میشه 

میشینه سرجاش 

بی اجازه هم بیرون نمیره 😝😝😝

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
 من تا وقتی تشنه م باشه گوش میده اما بعداز رابطه جنسی دیگه نه مثلا یه خورده سرد میشه

شوهرمن ک اصلاجدب نمیشه تیپ بزنم خوش اخلاق باشم شب همه چی تموم باشه قربدم بازم همونه اخه چراااا😭

عشقم یدونه پسرم😘
تواین قحطی شوهریکیم گیرمیاریم اگربه مشاوره های توگوش بدیم میپره    

😂😂😂😂😂😂

خوب تو محبت کن 

قربون صدقش برو 

بگو تو بهترین مرد زندگیمی 

بی تو زندگی معنا نداره 

کاش زوتر پیدات میکردم عشق دلم

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
شوهرمن ک اصلاجدب نمیشه تیپ بزنم خوش اخلاق باشم شب همه چی تموم باشه قربدم بازم همونه اخه چراااا😭

نمیدونم هرکی یه قلقی داره من اگه روی خوش بهش نشون بدم حله بعضی وقتا اونم

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد

وقتی از یه تیکه کلام یا کار یا جملش خوشت میاد بگو اینقدر خوشم میاد وقتی اینو میگی یا اینکارو میکنی

همیشه خوش اخلاق باش اما ناراحتیاتم توی فرصت مناسب و با لحن مناسب بگو 

توی لحنت ناز داشته باش اما نه زیادی که دلو بزنه 

بهش وابسته نباش و نچسب و نخواه هر جا میره باهاش باشی 

همش از خانوادش پیشش نگو و اگر مشکلی داری خودت با خانوادش حل کن چون در غیر اینصورت از اونا یه فرشته و از خودت یه دیو میسازی 

به زیبایی دستو پات و پوستو موت توجه کن موقع ظرف شستن دستکش دست کن شبا به دستو پات روغن نارگیل بزن به موهات برس 

سعی کن هنرای جدید یاد بگیریو نشون بدی 

وقتی از سرکار میاد با یه ظاهر مرتب و خوشبو به استقبالش برو و با ب. و. س و یه بغلو یه فنجون چایی یا قهوه ازش پذیرایی کن 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

باز بگم عایا؟ 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
اسی میخوادجذبش شه نه توسرخوری خور😁

جذب میشه دیگه 

من دیشب به شوهرم گفتم بهت اعتماد دارم خیلی کیف کرد

من اینو میگم میخنده 😂😂

رابطه جنسی موافقم چون یه جاری دارم شب شوهرش شارزکنه صبحش هرچی بخادبراش فراهمه اون روزمیشه عین ملکه ه ...

در کنار رابطه جنسی کارای دیگرم به شیوه ی درست پیش ببری زندگی میشه شیرین تر از عسل و خوشی دوام دارمیشه