2777
2789
عزیزم برای شوهرم این کامنت رو خوندم میگه الکی میگن دارن اذیت میکنن همچین چیزی نمیشه

نمیدونم والا امروز دلم میخواست خودمو بکشم انقدر حرص خوردم تمام کارهام گره افتاده مشکلم اینه الانم پیش برادرم زندگی میکنم تا کارهام انجام بشه وخونه بگیرم خواهرمم هی نق میزنه اینجام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوبارم رفتیم پرسیدیم گفتن تا گواهی کسرازحقوق نیاری باهات تسویه نمیکنیم که بری دنبال حقوق همسرت 

۲۲ ساله بانکیه میگه اولین باره همچین چیزی شنیدم احتمالا میخان اذیت کنن خواهر برو با یه کارشناس حقوقی مشورت کن احتمالا خود دادگاها دارن کسی که راهنماییتون کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
انشالله انشالله که همیشه سالم وتندرست باشید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
دعا کنید برام زودتر کارهام درست بشه برم سرخونه زندگی خودم 

برات دعا میکنم انشاالله کارت درست بشه عزیزم

امروز حتما به بانک زنگ بزنی

وسایلتم خونه داداشته؟

خونه بابات چرا نرفتی؟

برات دعا میکنم انشاالله کارت درست بشه عزیزم امروز حتما به بانک زنگ بزنی وسایلتم خونه داداشته؟ خون ...

زن بابا دارم وهیچکس راه نمیده خونش وسایلمم تو زیرزمین مغازه یکی از اشناها