عزیزم من همسرم ضامن خواهرشون شده بودن برای وام والان همسر من فوت شدن وتا گواهی کسر از حقوقی که همسرم داده بوده بانک برای ضمانت نبرم ادارشون کارهای حقوقش انجام نمیشه میخوام بدونم الان باید چه کار کنم به غیر از تسویه قسط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرشون فوت کرده و ضامن خواهرش بوده والان که میخان حقوق شوهرش بگیره باید اون گواهی کسر از حقوق ببره اداره تا بتونه حقوق شوهرش بگیره حالا به غیر از تسویه قسطی که ضامن خواهرشوهرش چه راه دیگه هست تا بتونه برگه کسر از حقوق از بانک بگیره
همسر من پارسال ضامن خواهرشون شدن که وام بگیره وهمسرم از محل کارش برای بانک گواهی کسر از حقوق گرفتن همسرم دوماه ونیم پیش فوت کردن برای اینکه من حقوق وسنوات همسرمو بگیرم چون باید این گواهی کسر از حقوقشو که داده بانک برای ضمانت برگردونم ادارشون حالا بانک میگه وام تسویه کنید تا مدارکی که برای ضمانت بوده برگردونم خواهرشوهرمم میگه نمیدم مبلغ وام بیست میلیون بوده که گواهی کسر ازحقوق همسر من برای ده میلیون وام هست وده تومن دیگه کس دیگه ضامن هست حالا من اگه ببرم این ده تومن بدم گواهی کسر از حقوق همسرمو بهم میدن یانه باید کل وام تسویه بشه بانکم بهم خیلی دوره خودم برم بپرسم
خدا رحمتش کنه. نمیتونه یه گواهی کسر از حقوق از کسی دیگه بگیره ضامنش بشه؟ از خود بانک سوال کن قسمت اع ...
انقدر از خدا بیخبر هستن که تو این مدت زنگ نزدن حال بچه هامو بپرسن یا بگن چیزی احتیاج دارید یانه امروز پدرشوهرم میگه شش تا قسط دخترم عقب افتاده ندارم بدم داداشم گفت یعنی چی سه سال قسط دخترت طول میکشه خواهرم بادوتا بچه بدون حقوق چکار کنه انقدر خونسرد وبیعرضه هستن وگرنه ضامن میتونه ببره میگه از کجا بیارم