2777
2789

عزیزم جواب سوالا رو بده بهم تا بگم چکار کنی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه میتونی اگر مدارکی داری که خود وام گیرنده درامد داره میتونی شاکی بانک بشی توی دادگاه.بعد هم میگه از طریق وزارت خونه مربوطه که شوهرتون اونجا شاغل بوده شاکی اداره بشی و بگی پرداخت حقوق شوهرمو منوط کرده به تسویه حساب بانک

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

میگه اصلا ادارات حق چنین کاری رو ندارن که شرط بزارن

ای وای. خدا بیامرزه. اگه میتونی با اداره شون صحبت کن شاید اونا قبول کردن.

ممنونم پرسیدم قبول نمیکنن چون حقوق به نام همسرم بوده الان میخوادبشه به نام من باید بااداره تسویه حساب کنه که یکیش اوردن همین گواهی کسرازحقوق هست

ممنونم پرسیدم قبول نمیکنن چون حقوق به نام همسرم بوده الان میخوادبشه به نام من باید بااداره تسویه حسا ...

عزیزم برای شوهرم این کامنت رو خوندم میگه الکی میگن دارن اذیت میکنن همچین چیزی نمیشه

ممنونم بابت راهنماییتون 

فدات عزیزم ایشالا گره از مشکلاتتون باز بشه