2777
2789

اهان پس قسط معوقه نداره باشه عزیزم من بهش میگم 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام .عزیزم مشکل شما اون قسمت بانکش که درسته بالاخره برا پس گرفتن برگه کسر حقوق یا باید ضامن جدید بیارید یا تسویه حساب کنید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اداره حرف عجیبی به شما میزنه من از هر کسی میپرسم متعجب میشه اگه مشکلی براتون پیش نمیاد و شناسایی نمیشی میتونی بگی چه اداره ای؟

[QUOTE=151840739]اداره حرف عجیبی به شما میزنه من از هر کسی میپرسم متعجب میشه اگه مشکلی براتون پیش نمیاد و شناسایی نمی ...[/QUOTEمیشه درخواست دوستی بدید تا بهتون بگم خودم بلد نیستم درخواست بدم 

عزیزم من تا حالا درخواست ندادم نمیدونم چه جوریه