2777
2789
چه بانکیه عزیزم اگه بانک ملی هست من از شوهرم بپرسم روالش رو براتون

عزیزم امروز پرسیدم از بانک ملی وام گرفتن ورفتم بانک رییس شعبه میگه باید قسط تسویه بشه یا اینکه یه ضامن بیارید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدرشوهر و خواهر شوهرت بگو قسط تسویه کنن

خیلی راحت میگن نداریم میگه خودت بده نمیفهمه منی که مستاجر بودم الان اواره هستم خونه داداشم بادوتا بچه بیست میلیونم کجاست که بدم اونم برای اونا وام یکی دیگه گرفته اونوقت من برم تسویه کنم 

عزیزم امروز پرسیدم از بانک ملی وام گرفتن ورفتم بانک رییس شعبه میگه باید قسط تسویه بشه یا اینکه یه ضا ...

اره معمولا روالش اینه ولی اگه خواهر شوهرتون اقساط رو نده و بخوان از شما بگیرن باید شاکی بانک بشید و بگید که وام گیرنده خودش درامد داره اونوقت بانک رو مجبور میکنن که از خواهر شوهرت اقساط رو بگیره 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

ولی کار اون اداره یه کم شک برانگیزه که چرا پرداخت حقوق شوهرتون رو منوط کرده به تسویه حساب بانک

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

عزیزم حالا که گفتی ملی هست شوهرم الان خوابه بیدار بشه باهاش مشورت میکنم برات مینویسم که چکار کنی بهتره

همسرم ضامن دوم هستن ضامن اول عموش هست 

اینا هم زورشون به شما رسیده  

[QUOTE=151449244]ولی کار اون اداره یه کم شک برانگیزه که چرا پرداخت حقوق شوهرتون رو منوط کرده به تسویه حساب بانک[/QUOTEچون باید حقوقشو از بیمه تامین اجتماعی بگیرم باید اداره بهم برگه ی تسویه حساب بده که از بیمه اقدام کنم برای حقوق 

عزیزم خواهرم کارمند دادگاهه با اون هم عصری صحبت میکنم که از مشاورای حقوقی براتون بپرسن 

بویی از انسانیت نبردن یه ذره عاطفه ندارن هدفشون فقط اذیت کردن منه خودشون از لحاظ مالی مشکلی ندارن وو ...

خیلی ناراحت شدم سعی میکنم راه حلی براتون پیدا کنم