2777
2789
عنوان

😞دردودل😞

68 بازدید | 8 پست

سلام خواهرای عزیز

اومدم نی نی سایت که شده کمی باهتون دردودل کنم .چون جدیدن وقتمو اینجا پرمیکنم.

اگر ک زیاد شد به بزرگواری خودتون ببخشید.همونطور که توی تاپیکاری قبلیم گفتم ۲۱ سالگی ازدواج کردم .و وارد یه خانواده پرجمعیت شدم.جاریا بخصوص یکیش که زمان کمی قبل من عروسی کرد و ۱۰ سال از من بزرگتره .خیلی خیلی بدش از من میومد جوری بود انگار چیزخورم کرده بود هرچ حرف بود بهم میزد دریغ ازاینکه بتونم یک کلمه جواب بدم(البته من ادم بی زبونی نیستم).و اون باردار شد بچش پسربدنیااومد .یعنی نمیزاشت دست ب بچش بزنم میگفت اذیتت میکنه الکی.به لباسام طلاهام خونم همه چیزم چشم بدداشت وواکنش خیلی بد نشون میداد .و خیلی ناراحت میشدم و همش درون ریزی میکردم تا اینکه رفتم دکتر اعصاب قرص دادو مشاوره رفتم.(حالا اگر خواستین حرفایی ک پشت من زده رو میگم)به شکل کاملا نامعلوم باهام حرف نزد و شمارمم انگار تو گوشیش حذف کرده.باشوهرش.چون برادرا با هم شراکت داشتن و مدام حقمونو میخوردن شوهرم خواست جداشه....

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ب خاطر جاری رفتی دکتر اوف دختر تو دیگه کی هستی  بی خیال  حیف فکر وخیالت

نمیدونی چ جنی بود

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
اصلا اصلا اصلا شریک شدن خوب نیست اگه شریک خوب بود خدا شریک میداشت

به شوهرم قبلا میگفتم چون رابطش باداداشش خیلی خوب بود زیر بار نمیرفت بعد چوبشو خورد

ک  یه سهم کوچیک بهش داد یعنی به شوهرم و یه زمینایی بود خواست جداشه ک گفت پدرمون اونارو داده به من و فقط تو نصف فقط یه زمینو داری دیگه هیچ نداری.شوهرم تا چندماه بهم نگفت چقد زیرزبونشو کشید تا گریش گرفت و گفت ک خانوادش چ نارویی بهش زدن و پدرشم از اونیکی پسرش طرفداری کرد.حالا شوهرم باهیچ کدوم از خانوادش ارتباط نداره جز خواهرکوچیکش .و امروز برای یه کاری بهش زنگ زدم تا همشون خونشون جمعن هرشب پیش همن.فقط مانیستیم خدا جاریمو و شوهرشو خیر نده ک اینقد ذاتشون پلیده فقط هدفشون نابودی ما بود و قطع ارتباطمون .خیلی ناراحتم.که من هییچ بدی بخدا به هیچ کدومشون نکردم جوابمو اینطور دادن.😓 جیکار کنم ک از فکرشون بیام بیرون دیشبم خواب دیدم مادرشوهرم گریه کرده و از چشمش خون میچکه...مامانم میگه شاید بخاطر پسرشه ک ناراحته....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز