2777
2789
عنوان

فراموشی

192 بازدید | 26 پست

خیلی خیلی در حقم بدی کرد خییییلی اما تقصیر خودمم بود که خیلی وابسته و احساسی بودم دلشو زدم تمام کردیم و دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم اصلا بار اخر گفت نمیتونم باهات دوست ندارم خوشم نمیاد ازت اما بازم بزار ی سه ماهی فکر کنم منم گفتم باشه اما دیگه بعدش اس دادم تا همینجا بسه بیشتر این خودمو خرد نمیکنم حرفات یادم نمیرن و اولین بار بود که مطمئنم دیگه نمیتونم و این رابطه رابطه نمیشه بهم میگفت تو خیلی ریزی من زن هیکل دوست دارم من اصلا نمیتونم باهات باشم و به دلم نمیشینی و...ی حس بدی دارم ی طوریم کلا چرا ازش متنفر نمیشم؟ به جان بابام نمیخوامش دیگه اصلاااا اما دانشگاه شهر اونا قبول شدم نمیدونم چطوری با این قضیه کنار بیام شاید بخوام برم با کسی دیگه تو رابطه بعد دوست ندارم به گوشش برسه

عزیزم مرد واقعی از ی دختر و عاشقش خسته یا زده نمیشه . 

میفهممت . غصه نخور ‌. ی بهترش سراغت میاد کمتر از ی سال دیگ . راجب اونم دیگ حرف نزن حتی تو خلوت خودتم حتی تو فکرتم ک اومد ذهنت و منحرف کن دیگه هم ن اسمش و بیار و حتی تو خلوتت اسمش و بیار ن با خودت راجبش حرف بزن ون فکر کن . فکر کردی ذهنت و منحرف کن .  

آهنگاتم حذف کن ‌ هرچی ک مربوط ب اونه حذف کن . کم کم کمرنگ میشه واست . فراموش نمیشه ولی کمرنگ میشه دیگ با یاد اوریش ناراحت نمیشی . مطمینم باش بهتر از پیدا نمیکنه برمیگرده ولی اونوقت یکی بهتر تو زندگیت و دیگ دوسش نخواهی داشت 

کاربری برا دونفر .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه پسرا تنوع طلبن زود از یکی زده میشن میرم با اون یکی ،بعدشم تو به اون چکار داری برو درستو بخون اصلا محل سگم بهش نده برو آیندتو خوشبخت کن مطمعن باش یکی بهتر از این گیرت میاد وقتی ی نفر از زندگیت می‌ره معنیش اینه که قرار یکی دیگه بهتر از اون بیاد تو زندگیت 

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩

ی پسری بهم گفت با اینکه خودم پسرم ولی نباید اصلا به پسرا اعتماد کنی اون فقط واسه نیازشون شمارو می‌خوان بعد که از سرشون بزنه میرن با یکی دیگه ،پس خر حرفهای پسرا نشو

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩
ولش کن بی لیاقتو ریز دوس نداره اولش کور بوده مگه 😐

دقیقا باید ولش کرد . بی لیاقت بی لیاقت . خاک تو سرش . لیاقتش ی گامبوئه 🤣 بدبخت . بزنن دلش و خورد و خاکشبر کنن . مطمئنم برمیگرده سمت استارتر . خاک تو سرش . 

کاربری برا دونفر .
عزیزم مرد واقعی از ی دختر و عاشقش خسته یا زده نمیشه .  میفهممت . غصه نخور ‌. ی بهترش سراغت میا ...

دوست نداشتم ایطور بشه فامیل بودیم و واقعا عاشقش بودم اما منو زده کرد از خودش کااامل میترسم خبیییلی طول بکشه تا یکی مثل اون به دلم بشینه و اعتماد کردن برام خیلی سخته اینم چون فامیل بود تونستم اعتماد کنم که واقعا از صدتا غریبه بدتر سواستفاده کرد

دقیقا باید ولش کرد . بی لیاقت بی لیاقت . خاک تو سرش . لیاقتش ی گامبوئه 🤣 بدبخت . بزنن دلش و خورد و ...

خداییش اصلا نمیخوام تعریف کنم همه بهم میگن خیلی جذاب پ خوش قیافه ای خودشم بهم میگه واقعا به خوشگلیت توی عمرم ندیدم اما باید هیکل باشی من ایطور خوشم نمیاد من ریزم نیستم معمولیم قدم متوسط هیکلمم خوبه اما ورزشی نیست خانوادمم ابرو دارن وضعمونم خوبه تک دخترم هستم از همه نظر ازشون بالاتریم اما منو کوبوند

دوست نداشتم ایطور بشه فامیل بودیم و واقعا عاشقش بودم اما منو زده کرد از خودش کااامل میترسم خبیییلی ط ...

ن عزیزم مطمئن باش طول نمیشه طوری عاشق میشی ک با خودت میگی اون کلا عشق نبوده عشق واقعی اینه . منم دقیقا مثل تو بودم . دقیقا هم فامیل بود ‌ . 

کاربری برا دونفر .