خیلی خیلی در حقم بدی کرد خییییلی اما تقصیر خودمم بود که خیلی وابسته و احساسی بودم دلشو زدم تمام کردیم و دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم اصلا بار اخر گفت نمیتونم باهات دوست ندارم خوشم نمیاد ازت اما بازم بزار ی سه ماهی فکر کنم منم گفتم باشه اما دیگه بعدش اس دادم تا همینجا بسه بیشتر این خودمو خرد نمیکنم حرفات یادم نمیرن و اولین بار بود که مطمئنم دیگه نمیتونم و این رابطه رابطه نمیشه بهم میگفت تو خیلی ریزی من زن هیکل دوست دارم من اصلا نمیتونم باهات باشم و به دلم نمیشینی و...ی حس بدی دارم ی طوریم کلا چرا ازش متنفر نمیشم؟ به جان بابام نمیخوامش دیگه اصلاااا اما دانشگاه شهر اونا قبول شدم نمیدونم چطوری با این قضیه کنار بیام شاید بخوام برم با کسی دیگه تو رابطه بعد دوست ندارم به گوشش برسه
خداییش اصلا نمیخوام تعریف کنم همه بهم میگن خیلی جذاب پ خوش قیافه ای خودشم بهم میگه واقعا به خوشگلیت ...
منم تک دخترم و ریز و میز . خیلی ریز .
ب درک خاک تو سرش . مطمئن باش برمگیرده منم دقیقا این موضوع رو تجربه کردم با فتمیل الان خایتگارم سک محلش میکنم . توهم همین باش مطمئن باش مثل من بازم عاشق میشی تازه نیفهمی عشق دوطرفه چیههه . انشالله عاقبت ب خیر بشی
اول اینکه هدفش از دوستی با تو چی بوده اگر جدی بوده که فک نمیکنم اگر فقط رل بودین خوب ه ...
نمیدونم دقیق هدفش چی بود ی هقته عااااشق ی ماه متنفر ازمم خواستگاری کرد چند سال پیش سنم کم بود بابام گفت نه بره خدمت و درسش تمام شه اون پنج سال ازم بزرگتره
بله عزیزم . ولی ی چیزی بهت میگم یادت باشه . همیشه سیاست داشته باش محبت و فداکاری و گذشت بی توقع و صادقانه و خالصانه باعث میشه ازت دور بشن پسرا . این و منی میگم ک ده بار شکست خوردم . با سیاست حرف بزن و محبت کن . مهربون بی توقع ک باشی طرفت اگ بره برمیگرده ولی سیاست ک داشته باشی کلا نمیره ک بخواد برگرده . نیاز نیست دنبال بهتر کردن خودت باشی تو بهترین خودتی . اعتماد ب نفست و از دست نده . مطمئن باش ی بهترش میاد سراغت کمتر از ی سال دیگ . ببین حتی تو زندگی زناشویی بی سیاست باشی و گذشت و فداکاری بیش از حد داشته باشی شوهرت دیگ هرکاری دلش بخواد بی توجه ب تو انجام میده ولی زندگی خانومایی ک سیاست دارن و ببین چ موفقن . این ک دیگ رابطه ی دوستیه .