2777
2789
عنوان

فراموشی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش اصلا نمیخوام تعریف کنم همه بهم میگن خیلی جذاب پ خوش قیافه ای خودشم بهم میگه واقعا به خوشگلیت ...

منم تک دخترم و ریز و میز . خیلی ریز . 

ب درک خاک تو سرش . مطمئن باش برمگیرده منم دقیقا این موضوع رو تجربه کردم با فتمیل الان خایتگارم سک محلش میکنم . توهم همین باش مطمئن باش مثل من بازم عاشق میشی تازه نیفهمی عشق دوطرفه چیههه . انشالله عاقبت ب خیر بشی

کاربری برا دونفر .
اول اینکه هدفش از دوستی با تو چی بوده  اگر جدی بوده که فک نمیکنم  اگر فقط رل بودین خوب ه ...

نمیدونم دقیق هدفش چی بود ی هقته عااااشق ی ماه متنفر ازمم خواستگاری کرد چند سال پیش سنم کم بود بابام گفت نه بره خدمت و درسش تمام شه اون پنج سال ازم بزرگتره

نمیدونم دقیق هدفش چی بود ی هقته عااااشق ی ماه متنفر ازمم خواستگاری کرد چند سال پیش سنم کم بود بابام ...

پس تعادل نداره به نفع خودته بزاریش کنار حیف خوشکلیت نباشه دوستم که ازت ایراد بگیره

فرصتو ب ادماییی بده ک موندین ک انسانن ظاهر بین نیستن 

بزا قدرتو بدونن 🧡

الان شما دوباره عاشق شدین؟

بله عزیزم . ولی ی چیزی بهت میگم یادت باشه . همیشه سیاست داشته باش محبت و فداکاری و گذشت بی توقع و صادقانه و خالصانه باعث میشه ازت دور بشن پسرا . این و منی میگم ک ده بار شکست خوردم . با سیاست حرف بزن و محبت کن . مهربون بی توقع ک باشی طرفت اگ بره برمیگرده ولی سیاست ک داشته باشی کلا نمیره ک بخواد برگرده . نیاز نیست دنبال بهتر کردن خودت باشی تو بهترین خودتی . اعتماد ب نفست و از دست نده . مطمئن باش ی بهترش میاد سراغت کمتر از ی سال دیگ . ببین حتی تو زندگی زناشویی بی سیاست باشی و گذشت و فداکاری بیش از حد داشته باشی شوهرت دیگ هرکاری دلش بخواد بی توجه ب تو انجام میده ولی زندگی خانومایی ک سیاست دارن و ببین چ موفقن . این ک دیگ رابطه ی دوستیه . 

کاربری برا دونفر .
بله عزیزم . ولی ی چیزی بهت میگم یادت باشه . همیشه سیاست داشته باش محبت و فداکاری و گذشت بی توقع و صا ...

چقد حرفاتو دوست دارم 

اره واقعا به منم ثابت شدست نمیدونم چرا هرچی بیشتر بیمحلی میکنی بیشتر میخانت و جذابتری ولی

وقتی ادم متواضع و مهربون و بی شیله پیله باشی جذاب نیستی 

متاسفانه

چقد حرفاتو دوست دارم  اره واقعا به منم ثابت شدست نمیدونم چرا هرچی بیشتر بیمحلی میکنی بیشتر میخ ...

فداتشم . چون جفتمون حرفارو درک کردیم . دوسشون داریم .

دقیقا این ی قانون ثابت شدس و استثنا نداره . 

کاربری برا دونفر .