2777
2789
عنوان

فراموشی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداییش اصلا نمیخوام تعریف کنم همه بهم میگن خیلی جذاب پ خوش قیافه ای خودشم بهم میگه واقعا به خوشگلیت ...

منم تک دخترم و ریز و میز . خیلی ریز . 

ب درک خاک تو سرش . مطمئن باش برمگیرده منم دقیقا این موضوع رو تجربه کردم با فتمیل الان خایتگارم سک محلش میکنم . توهم همین باش مطمئن باش مثل من بازم عاشق میشی تازه نیفهمی عشق دوطرفه چیههه . انشالله عاقبت ب خیر بشی

کاربری برا دونفر .
اول اینکه هدفش از دوستی با تو چی بوده  اگر جدی بوده که فک نمیکنم  اگر فقط رل بودین خوب ه ...

نمیدونم دقیق هدفش چی بود ی هقته عااااشق ی ماه متنفر ازمم خواستگاری کرد چند سال پیش سنم کم بود بابام گفت نه بره خدمت و درسش تمام شه اون پنج سال ازم بزرگتره

نمیدونم دقیق هدفش چی بود ی هقته عااااشق ی ماه متنفر ازمم خواستگاری کرد چند سال پیش سنم کم بود بابام ...

پس تعادل نداره به نفع خودته بزاریش کنار حیف خوشکلیت نباشه دوستم که ازت ایراد بگیره

فرصتو ب ادماییی بده ک موندین ک انسانن ظاهر بین نیستن 

بزا قدرتو بدونن 🧡

الان شما دوباره عاشق شدین؟

بله عزیزم . ولی ی چیزی بهت میگم یادت باشه . همیشه سیاست داشته باش محبت و فداکاری و گذشت بی توقع و صادقانه و خالصانه باعث میشه ازت دور بشن پسرا . این و منی میگم ک ده بار شکست خوردم . با سیاست حرف بزن و محبت کن . مهربون بی توقع ک باشی طرفت اگ بره برمیگرده ولی سیاست ک داشته باشی کلا نمیره ک بخواد برگرده . نیاز نیست دنبال بهتر کردن خودت باشی تو بهترین خودتی . اعتماد ب نفست و از دست نده . مطمئن باش ی بهترش میاد سراغت کمتر از ی سال دیگ . ببین حتی تو زندگی زناشویی بی سیاست باشی و گذشت و فداکاری بیش از حد داشته باشی شوهرت دیگ هرکاری دلش بخواد بی توجه ب تو انجام میده ولی زندگی خانومایی ک سیاست دارن و ببین چ موفقن . این ک دیگ رابطه ی دوستیه . 

کاربری برا دونفر .
بله عزیزم . ولی ی چیزی بهت میگم یادت باشه . همیشه سیاست داشته باش محبت و فداکاری و گذشت بی توقع و صا ...

چقد حرفاتو دوست دارم 

اره واقعا به منم ثابت شدست نمیدونم چرا هرچی بیشتر بیمحلی میکنی بیشتر میخانت و جذابتری ولی

وقتی ادم متواضع و مهربون و بی شیله پیله باشی جذاب نیستی 

متاسفانه

چقد حرفاتو دوست دارم  اره واقعا به منم ثابت شدست نمیدونم چرا هرچی بیشتر بیمحلی میکنی بیشتر میخ ...

فداتشم . چون جفتمون حرفارو درک کردیم . دوسشون داریم .

دقیقا این ی قانون ثابت شدس و استثنا نداره . 

کاربری برا دونفر .