2777
2789
عنوان

کرونا ...کمکم کنید

144 بازدید | 15 پست

سلام من یک ساله تو اقدامم قرار بوده این ماه با لتروزول شروع کنم الان روز های تخمک گذاریم هست اما دیشب تا الان سردرد و گلو درد بدن درد دارم علائمم مثل سرما خوردگی هست میترسم تست کرونا بدم کیا تجربه کردن علائمتون چی بوده دعا کنید کرونا نباشه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید نمیخوام آتیش بیار باشم ولی همین هایی که کرونا میگیرن همونایین که تو خیابون بدون ماسک میرن خواهرم خب چرا رعایت نکردیی ؟؟؟؟بعدشم عزیزم قرص آزیترومایسین بگیر هر روز یک عدد ، قرص استامینوفن ۵۰۰هر شیش ساعت، آب نمک ولرم روزی سه بار قر قره، دهان شویه روزی سه بار قرقره ،ویتامین سی، آب ولرم و عسل و لیمو ،چای نخور اگه بدونین که چای ، پرتغال خودش باعث میشه بیشتر گلو درد بشین هیچوقت در زمان سرما خوردگی نمیخوریین ، سوپ ، غذاهای مقوی بدون روغن و چربی 

به خدا دیروز با شوهرم و بچم بعد یک ماه رفتیم باغ تو مسیر شوهرم نگه داشت وسایل بگیره بهش ماسک و دستکش دادم بزنه خودمم با دخترم تو ماشین شیشه بالا یعنی اون منطقه بلا استثنا فقط شاید پنح نفر ماسک داشتن ،😵😵😵خانومه با دو تا بچه کوچیک قد و نیم قد خودشم بدون ماسک زده بود بیرون جمعیتم بیرون بدون ماسک خب بعدش دو روز بعد میگن خدا جووون کرونا گرفتیم واااای تو رو خدا دعا کنین فلان و پیسان ،😒😒😒😒یه ماسک چنده خب بگیر بزن یا هنر داشته باش ماسک پارچه ایی درست کن ،😒😒😒😒

ببخشید نمیخوام آتیش بیار باشم ولی همین هایی که کرونا میگیرن همونایین که تو خیابون بدون ماسک میرن خوا ...

آره واقعا من هرروز میرفتم سرکار یبار دستکش نمیزدم یبار ماسک خلاصه دست کم گرفته بودمش که بالاخره سر خودم اومد و الان دوهفته س مرگو با چشمم دیدم ازبس درد کشیدم