2777
2789
عنوان

رسما دیونه شدم

95 بازدید | 15 پست

حتی داداشم که فک میکردم دوست دختر نداره گفت دارهه لااقل یه امید داشتم پسر پاک هست یکی مثل خودم که با کسی نبوده باشه

بخدااا دارم دیونه میشم از همه مردا متنفر شدم حتی الان از داداشمم خوشم نمیاد

وقتی فک میکنم اگه همسر آینده م دوست دختر داشته باشه بعد من هیچی چندشم میشه حالم بد میشه

من نمیتونم تحمل کنم بخدا زندگی مو نابود میکنم تنها چیزی که نمیتونم تحمل کنم همینه انقد دلم شکسته انقد حال روحیم بده

کاش من دختر نبودم کاش پسر بودم

۲۰ سالمه ۷۶ کیلو ام میخوام تا بشم۶۳ ، من میتونم و بهش میرسم💪🏻✌🏻

زیاد فک نکن عزیزم

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم

یه چیزی بگو اروم شم ازین ور میخوام قبول کنم چون میدونم بخاطر این موضوع زندگیمو خراب میکنم ازون ور میگم چرا باید قبول کنم وقتی نمیتونم تحمل کنم

ولی خیلیها نداشتن و ندارن

داشتن و دارن دیگه مطمئن شدم

الان با خدا زاویه برداشتم کلا دیونه شدم 🫤

من برای خودم سخت گرفتم و با هرکسی وارد رابطه نشدم اگر همسر آینده امم همین باشه چه بهتر.ولی خب نمیشه گفت هر کی تو رابطه بوده پاک نیست و ...حالا طرف قصدش جدی بوده رفته تو رابطه و نشده به هر دلیلی.همه که روابط ناسالم و غیراخلاقی ندارن.

اینجا اگه بفهمن پسری دوست دختر نداره میگن بی عرزه

اونا دختر هم دوست پسر داشته باشه میگن خراب

زیاد فک نکن عزیزم

نمیتونم یکی عم هست که میخواد بیاد دیگه فکرش بیشتر میکنم دوست دختر داره؟ داشته؟ مغزم الانه که منفجر شه

من برای خودم سخت گرفتم و با هرکسی وارد رابطه نشدم اگر همسر آینده امم همین باشه چه بهتر.ولی خب نمیشه ...

ما ازدواج فامیلی داریم یعنی غریبه ازدواج نمیکنیم پس اینایی که دارن واسه تفریحه و مشکل همینهه