2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 41 پست
چنان گفت همگی هلاک شدیم و سرو گردنمون و گرفته و کمرمون گرفته و حال نداریم و داریم می‌میریم و نمیتونی ...

تو واسه خودت خونه خودت خونه تکونی میکنی نه واسه کس دیگه

منم دوبار خونه خودمو انجام میدم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

الان منظورت چیه؟؟؟؟ دارم میگم مهمون نمیاد کسی نمیاد که خونع کثیف شده باشه چون پارسال نزدیک عیدم تمیز ...

بزار اونا تمیز کنن تو نرو، به تمیزکاری شونم کار داری😶

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بزار خودشون تمیز بشورن پس . مادرشونه راه دوری نمیره

من گذاشتم کاری ندارم فقط از من انتظار نداشته باشن ولی طلبکارن😐

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

لطف‌ مکرر‌ آخرش همین میشه  سطح توقعشون و بیار پایین هیچ وقت دیر نیست میتونی  الانم آهنگ ...

دقیقا انقد رفتم و انجام دادم تبدیل به وظیفه شده

اولا یه موکت نبود چهارتا موکت گنده بود دوتا مال هال بزرگ یکی اتاق و یکی آشپزخونه  والا شما پهل ...

بدن با بدن فرق میکنه . منم اصلا از کار خونه خوشم نمیاد سالی دوبار خونه تکونی میکنم اونم مامانم و خواهرمم میان کمکم اما زنداداشام هر فصل یه بار خونه تکونی میکنند تنهایی. بهشونم خیلی میگم بدن خودتونو داغون نکنید فکر میکنید یه طوریتون بشه شوهراتون  به پاتون می مونن؟ خیلی میگم فرشا رو بدید بیرون رو چهاپایه و نردبونم شوهراتون بفرستید نه اینکه خودتون برید اما کو گوش شنوا

بزار اونا تمیز کنن تو نرو، به تمیزکاری شونم کار داری😶

بابا کار ندارم ک😑 وظیفه من میدونن انگار گناه میکنم که نمیرم

بدن با بدن فرق میکنه . منم اصلا از کار خونه خوشم نمیاد سالی دوبار خونه تکونی میکنم اونم مامانم و خوا ...

دقیقا 😑منم موقع خونه تکونی مامانم میاد و خورد خورد میکنم 

ولییی اینااا نمیدونم چه جونی دارن البته از بدنشون مینالن ولی تعجب میکنم چرا دارن میکنن

من همین الان هرچی فرش و موکت و روفرشی و حتی پادری بود دادم قالیشویی برد.

بالاخره اونا هم شغلشون اینه.

منم از کمرم سیر نشدم 😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دقیقا 😑منم موقع خونه تکونی مامانم میاد و خورد خورد میکنم  ولییی اینااا نمیدونم چه جونی دارن ا ...

قدیمیا میگن  تو جوونی مواظب بدنت باش تا تو پیری بدنت مواظب تو باشه. مادربزرگ من از اینا بود که جوونیاش تو حیاطم که خاکی بوده دستمال میکشیده وقته پیریش باید دونفر میرفتن زیر بغلش تا دستشویی ببرندش بعد یه خانوم سید بود که تو جوونیش به خاطر این که زن سید بود بقیه میومدن کاراشو میکردن بالای 90 سال که عمر کرد تا آخرشم قبراق بود و بدنش به قول معروف مواظبش بود و از دست و پا نیفتاد

قدیمیا میگن  تو جوونی مواظب بدنت باش تا تو پیری بدنت مواظب تو باشه. مادربزرگ من از اینا بود که ...

الحق که همینطوره بخدا😐👏🏻

خب حالا رفتی کمک دادی دیگه 

مگه چه اشکالی داره 

اگر ناراحتی دیگه نرو 

اینکه تایپک زدن نداره  

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
خب حالا رفتی کمک دادی دیگه  مگه چه اشکالی داره  اگر ناراحتی دیگه نرو  اینکه تایپک ...

اونیکه رفتمو ناراحت نیستم اصلا خوب بلاخره کمک کردم محبتمو کردم ولی امروزم انتظار داشتن و من درد داشتم نرفتم.حالا سوختن هی داد و هوار میندازن تیکه و زخم زبون اینا