2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 41 پست
استدلالشون من و کشته  اهمیت نده به کارای خونه خودت رسیدگی کنی کافیه

والا اصلا قسم خورده بودم نرم چون هربار رفتم وظیفه تلقی کردن نه محبت...

پارسال دو سه روز کلی کار کردم بعد هرروز غذا برا مادرشوهرم میبردم و کادو فلان آخرشم میگن چیکار کردی 

دیروزم بعد اون همه کار، جاریم که همسایمه از بیرون میومد خواهرشوهدم گفت چی میشد میومدی کمک،گفت اصلا نمیتونم بدنم نمیکشه ،میرم مغازه به احمد کمک کنم😑الکییی

هیچیم بهش نگف خواهرشوهرم خیلیم باهاش صمیمیه

الانم تو حیاط که فرش میشورن هی غر میزنن تیکه میندازن فک کنم گه من بشنوم😐

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم که بدنم کوفتس حال ندارم  دوباره گف کار زیادی نیس و اونام کمرشون درد میکنه  گفتم نه ...

کار خوبی کردی ما ترکا یه ضرب المثل داریم که میگه جاندان پای اولماز. یعنی از جونت نمیشه کادو داد. خودتو داغون بکنی که حالا چی بشه. البته ماهم برای خونه تکونی خونه مادر شوهرم میریم اما فرشارو میدیم بیرون بشورن. در حد دستمال کشی و جاروبرقی

بدید به قالیشویی. دوست من 5-6 سال پیش سر شستن دوتا فرش دیسکش زد بیرون اونموقع 7 میلیون داد برای عمل ...

اینا کلا عادت کردن حتی خونه خودشون بیشتر از اینا میشورن ..

ولی من اصلا تو خونوادم ندیدم فرش و اینا شستن 

اینا خیلی وسواسن فک میکنن خیلی تمیز میشه و باسلیقه ان میر ینن به فرشا😐

آخه موکتام قیمتی ندارن اصلا نمیارزن به قالیشویی

دفعه پیشم شوهرم و داییم شسته بودن

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

واااا، حتما باید برا مهمان دورت تمیز باشه و خونه تکونی کنی، عجباااا😑

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
حالا اومدن خونه مادرشون رو تمیز کنن ایرادی داره؟ مگه آدم خونه رو فقط به خاطر مهمون تمیز میکنه؟؟ ...

چنان گفت همگی هلاک شدیم و سرو گردنمون و گرفته و کمرمون گرفته و حال نداریم و داریم می‌میریم و نمیتونیم راه بریم انگار چی کار کردن 

سه نفر بودن یه موکت شستن ،،،،،،انکار شاهکار کردن

والا من سالی دوبار تنهایی خونه تکونی میکنم یا بقیه خانوما

برو پایین بگو چه جونی دارید والا من کمرم صاف نمیشه ببین تو کوچه یه کارگر هست بیارید پنجاه بدید میشور ...

والا اصلا نمیرم اگه برم تورم میکنن انقد که زرنگن😐اره کارگر هست میگن تمیز نمیشوره😐

والا اصلا قسم خورده بودم نرم چون هربار رفتم وظیفه تلقی کردن نه محبت... پارسال دو سه روز کلی کار کرد ...

لطف‌ مکرر‌ آخرش همین میشه 

سطح توقعشون و بیار پایین هیچ وقت دیر نیست میتونی 

الانم آهنگ گوش کن و به حرفاشون اصلا اهمیت نده 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
کار خوبی کردی ما ترکا یه ضرب المثل داریم که میگه جاندان پای اولماز. یعنی از جونت نمیشه کادو داد. خود ...

ماهم ترکیم...

والا اخه هم انتظار دارن اینکارارو کمک کنم هم دستمال کشی و جارو و اینا

منم دیگه دیروز اونهمه مایه گذاشتم نمیکشم برم

به قالیشویی کلا اعتقاد ندارن 😂

والااا😐

الان منظورت چیه؟؟؟؟ دارم میگم مهمون نمیاد کسی نمیاد که خونع کثیف شده باشه چون پارسال نزدیک عیدم تمیز کردیم دیگه واقعا تمیزه احتیاجی نبود انقد وسواس بخرج بدن

اره دیگه نه بچه کوچیک هس نه مهمون نه هیشکی خونه تمیز میمونه دیگه😐

منظورت چیه؟؟؟؟ دارم میگم مهمون نمیاد کسی نمیاد که خونع کثیف شده باشه چون پارسال نزدیک عیدم تمیز کردیم دیگه واقعا تمیزه احتیاجی نبود انقد وسواس بخرج بدن

اره دیگه نه بچه کوچیک هس نه مهمون نه هیشکی خونه تمیز میمونه دیگه

چنان گفت همگی هلاک شدیم و سرو گردنمون و گرفته و کمرمون گرفته و حال نداریم و داریم می‌میریم و نمیتونی ...

اولا یه موکت نبود چهارتا موکت گنده بود دوتا مال هال بزرگ یکی اتاق و یکی آشپزخونه 

والا شما پهلوونی خانم