2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐😐😐

739 بازدید | 41 پست

دیروز دوتا خواهرشوهرم اومدن خونه مادرشوهر که طبقه پایین منه مثلا گفتن میایم دورهم باشیم😐

رفتم دیدم خونه تکونی میکنن😐دیگه مجبور شدم البته مجبور که نه دلم سوخت نمیدونم چرا ولی رفتم کمک...من ۴تا جاری دارم که هیچ کدوم نمیان و کاری کردن حتی نتونن بهش بگن..

چهار تا موکت گنده شستیم سه تایی...دستام کمرم پاهام داره میشکنع🥺 عصرم رفتن

حالا امروز اومدن یه فرش اتاقش بود اونو میشورن و...خودشونم کمرشون بدنشون درد میکنه 

خونه مادرشوهرمم اصلا هیچکس نمیاد نه مهمون نه هیچی خودشه و خودش که کارشم میکنه

نمیدونم چرا قصد دارن بدنشونو از بین ببرن مثلا خودشونو مسخره کردن خوب حال نداری میمیری چرا میکنی؟؟؟ مدال طلا که نمیدن بهتون

تازه یکم پیش مادرشوهرم اومده آیفونو زده میگه بیا بهشون کمک کن گفتم بدنم کوفتس نمیتونم تکون بخورم که واقعنم اینطوره..

نظرتون چیه؟

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالیشویی بدن خب

خو آخه موکت بود و اصلا ارزش قالیشویی ندارن

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

نظرم‌ اینه استراحت کن

میگم زشت شده؟ ولی خوب چرا زشت باشه جاریام که نیومدن منم از همه کوچکترم همسن بچه هاشونم هی میگن تو جوونی باید کار کنی

گفتم الان جوونا بدنشون ضعیفتر از شماهاس

پسرشو بفرست کمک کنه 

اتفاقا دیروز شوهرمم کلی کمک کرد

میگم زشت شده؟ ولی خوب چرا زشت باشه جاریام که نیومدن منم از همه کوچکترم همسن بچه هاشونم هی میگن تو جو ...

استدلالشون من و کشته 

اهمیت نده به کارای خونه خودت رسیدگی کنی کافیه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
حالا اومدن خونه مادرشون رو تمیز کنن ایرادی داره؟ مگه آدم خونه رو فقط به خاطر مهمون تمیز میکنه؟؟ ...

هرچند ماه یبار میان تمیز کنن نه ایرادی نداره اخه کثیفم نیس اینا وسواس دارن 

حالا میکنن بکنن مشکلی نیس 

پول آب و تاید و جرمگیرش و دستکش و ایناش که از جیب ما میره هیچی...ولی دیگه نباید از من انتظار داشته باشن که 

نظرم اینه که بگو نوکر بابات غلام سیاه

گفتم که بدنم کوفتس حال ندارم 

دوباره گف کار زیادی نیس و اونام کمرشون درد میکنه 

گفتم نه نمتونم حالم خوب نیس

بدید به قالیشویی. دوست من 5-6 سال پیش سر شستن دوتا فرش دیسکش زد بیرون اونموقع 7 میلیون داد برای عمل الانم مثل رباط راه میره یا میشینه. خداییش اصلا ارزش داره آدم بدنشو داغون بکنه به خاطر یه 100 تومن 200 تومن

گفتم که بدنم کوفتس حال ندارم  دوباره گف کار زیادی نیس و اونام کمرشون درد میکنه  گفتم نه ...

برو پایین بگو چه جونی دارید والا من کمرم صاف نمیشه ببین تو کوچه یه کارگر هست بیارید پنجاه بدید میشوره . بگو من چون خودم کمرم صاف نمیشه از درد میدونم شمام همین حالید. بعدم برو بالا بخواب . والا مگه فیلم پدر سالاره فرش پهن کنی جلوی عروس بشوره