2777
2789
عنوان

دارن از کارم اخراجم میکنن بیاین

922 بازدید | 34 پست

سلام خیلی دلم گرفته 6 ماهه هرکاری میکنم ب چشم مدیرمون نمیاد اصن انگار ن انگار چ گناهی کردم بخدا شانس ندارم تو فروشگاه کارمیکنم تا دلتون بخواد حمالی میکنم تحقیرو توهین میشنوم خستم بخدا   

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

کارت چی هست

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت چی هست

توفروشگاه رفاه کارمیکنم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
اگر این شش ماه کامل بیمه کردنت و الانم خودشون دارن بیرونت میکنن میتونی از بیمه بیکاری استفاده کنی

با این ماه میشه سه ماه بیمه....فک نکنم بهم تعلق بگیره

چرا اجازه میدی تحقیرت کنن بیا بیرون کار فروشگاهی زیاذه چ فروشگاهی هستی

چن مجبورم بمونم که فامیلا نگن نتونست بمونه ی جا عرضه نداره

چن مجبورم بمونم که فامیلا نگن نتونست بمونه ی جا عرضه نداره

عزیزم هیچوقت دهن مردم بسته نمیشه

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁

عزیزم من نمیدونم کارت چیه و چقدر موقعیت شغلی داری ولی مطمءن باش اگه خدا دری رو ادم ببنده در دیگه باز میکنه شاید حکمتی توشه شاید مقدمه اینه که کار بهتری پیدا کنی

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.