2777
2789
عنوان

دارن از کارم اخراجم میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 34 پست
عزیزم من نمیدونم کارت چیه و چقدر موقعیت شغلی داری ولی مطمءن باش اگه خدا دری رو ادم ببنده در دیگه باز ...

انسانیت ندارن ی همکار دارم مدام گیرمیده اینکارو بکن زود باش چقد کندی و لان....بخدا مدام پشت سرم حرف میزنه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من حتی اگه اخراجت نکرد خودت بیا بیرون نذار روح و روانت تو چنین محیطی نابود بشه.

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.
عزیزم من نمیدونم کارت چیه و چقدر موقعیت شغلی داری ولی مطمءن باش اگه خدا دری رو ادم ببنده در دیگه باز ...

صندوقدارم منتها رییسمون باهم لج میکنه همکارمو میزاره پای سیستم....

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
به نظر من حتی اگه اخراجت نکرد خودت بیا بیرون نذار روح و روانت تو چنین محیطی نابود بشه.

مدام بغض میکنم و گریه تب دارم حالم خوب نیست اصن

عیب نداره توو کار پیش میاد منم چندبار توو چنتا شرکت خیلی خوب بودم بخاطر زیرآب زنی یسری و مورد دار بودن رییس شرکت عذرم رو خواستن 😕

دنیا به آخر نرسیده ،بگرد مرتبط با رشته تحصیلیت کار پیدا کن ، کار زیاده بگرد،خدا بزرگه،

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
عیب نداره توو کار پیش میاد منم چندبار توو چنتا شرکت خیلی خوب بودم بخاطر زیرآب زنی یسری و مورد دار بو ...

ب همکارم گفتم  ی پسری خواستگارمه میاد فروشگاه همیشه میاد بعد سریع گذاشت کف دست همکار مردمون اونم میگه اگه اون بیاد اینجا توباید بری ....فقط بلدن برا ادم حرف دربیارن میگف چرا نگاش کردی

ب همکارم گفتم  ی پسری خواستگارمه میاد فروشگاه همیشه میاد بعد سریع گذاشت کف دست همکار مردمون اون ...

وااای چه اشتباهی کردی، هیچ‌وقت تووی محیط کار با کسی صمیمی نشو فقط ضرر میکنی،من این همه مدت با هیچکسی بیشتر از یه همکار قاطی نمیشم،هیچ‌وقت هم جز هیچ اکیپ همکارا نرو چون همه گندشون در میاد.

منم اولا بی تجربه بودم ،بخصوص اولین باری ک عذرم رو خواستن فکر کردم دنیا به آخر رسیده،چند نفر همینجا راهنمایی کردن،

محیط کار با هیچ‌مرد و زن همکاری بجز موضوع کار نباید حرف زد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وااای چه اشتباهی کردی، هیچ‌وقت تووی محیط کار با کسی صمیمی نشو فقط ضرر میکنی،من این همه مدت با هیچکسی ...

فک کردم آدمه همش میگه من بزرگتونم باید هرچی من بگم همون کارو بکنی ...حالا همکاردیگم با رییسم حرف زده که ی ماه بهم فرصت بده 

فک کردم آدمه همش میگه من بزرگتونم باید هرچی من بگم همون کارو بکنی ...حالا همکاردیگم با رییسم حرف زده ...

انشالله که بخیر بگذره ، این یه ماه فرصت با هیشکی قاطی نشو ،شروع کار بگو سلام آخرش خداخافظ 

وسلام

نهایت سوال کاری کسی داشت به اندازه جوابشو بده،نه کوتاه و تند و نه با آرامش و خیلللی مفصل، تعادل.

محیط کار واس خیلی آدما رقابت نا سالم خیلی ارزشمنده،هیچ وقت وارد بازی این آدما نشو.

درمورد خودت خانواده روابطت وضع مالیت همیشه راز باش واسه همکارات.

انشالله که بخیر بگذره ، این یه ماه فرصت با هیشکی قاطی نشو ،شروع کار بگو سلام آخرش خداخافظ  وسل ...

چشم برام دعا کنید مرسی گلم که راهنماییم کردی

چشم برام دعا کنید مرسی گلم که راهنماییم کردی

💐💟

کار کن پول جمع کن 

البته اگه مجردی ها 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝