2777
2789
عنوان

جدایی سخته؟؟

108 بازدید | 8 پست

من تو زندگی با شوهرم همیشه ناراحتم همش دارم مسئولیت های مردونه اونو انجام میدم تازه بااین وجود قدر نشناسه و کتک میزنه تو دعواها ناگفته نمونه منم جوابش میدم 

هیچ وقت به فکر زندگی بهتر ساختن نیست در حدی کار میکنه که خرج خورد و خوراکمون بده تازه همونم من در حد خیلی معمولی ازش میخوام

پا به پاش کار کردم براش چیزایی ساختم که از همه جلو تر باشه

از لحاظ خانوادگی خیلی ازش سرم و از لحاظ قیافه م من بهترم ولی اون همش ی مدته چاق شدم میزنه تو چشمم

خودش میدونه و مطمعنه و بارها گفته من لیاقت خیلی بهتر از اون رو دارم 

چندین بار کتک زده هی قهر کردم برگشتم بعد دیگه جوری شده ک اصلا پشیمون نمیشه و الان یک ماهه خونمون هستم

من با همه ی این وجود که حتی وقتی هم که باشه خوشحال نیستم دلم از اینکه پشیمون نیست گرفته

ولی خب شاید خدا داره کمکم میکنه تا ازش راحتتر کنده بشم

ولی جدایی خیلی سختمه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ازش دل کنده باشی و دوسش نداشته باشی ازش جدا شدن سخت نیست فقط باید بعد از جدایی ببینی میتونی شرایط یه زندگی بهتر واسه خودت جور کنی زندگی کردن با خانواده سخته یه مدتم باید حرف و نگاه های بقیرو تحمل کنی از لحاط مالی هم باید مستقل باشی حالا ببین میتونی

اگه ازش دل کنده باشی و دوسش نداشته باشی ازش جدا شدن سخت نیست فقط باید بعد از جدایی ببینی میتونی شرای ...

سرکار هستم میتونم مستقل بشم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
نمیدونم چرا ناراحتم

ناراحتیتون طبیعیه بیشتر بخاطر دیدبدی که نسبت به زنان مطلقه تو جامعه مادارن انگار بندگان خدا قتل کردن.

بهرحال تاجاییکه میتونی واسه حفظ زندگیت تلاش کن. طلاق آخرین راهه.خوبیش اینه شاغلی وبچه نداری