2777
2789
عنوان

♥️♥️♥️♥️داستان زندگی♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 171 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قسمت شانزدهم

کم کم رفتار های عجیبی از میلاد میدیدم یه روز که اومد دنبالم که از اون شهر بیایم خونمون توی راه گفت باید مال من بشی بزور میخواست با من رابطه برقرار بکنه که من بزور جلوشو گرفتم و کارمون به کتک کاری رسید و آخرش وسط بیابون میخواستم فرار کنم که یه لیوان از تو ماشینش برداشت و شکوند و کشید رو دست خودش که مجبورم کرد برگردم و حسلبی نگراتش شدم

میلاد دیوونه من شده بود

یبار اومد دنبالم اینقد حواسش به من بود که بدجوری خوردیم به گارد ریل و تصادف کردیم و پام کبود شد و خونه جرات نداشتم حتی بلنگم

سرما میخوردم میتامین سی میگرفتم پنج شش تا و بزور میگفت باید بخوری جوری دیووانه وار که نمیتونستم بهش نه بگم

هروقت پیشم بود بالااستثنا بالا میاورد میگفت از بس میترسم یروزی کنارم نباشی

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

قسمت هفدهم 

دوران طلایی من بود از صبح تا اخرشب میلاد هرچی میگفت نه نمیگفت دیگه خونه و خوابگاه وووو جایی برا کادوهاش نداشتم بخاطرش حراستی شدم از بس میومد پیشم شب توی امامزاده اون شهر میموند تا فرداش بازم بیاد پیشم

.......... بچه ها حالم بده

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
قلبم درد گرفته

عزیزم اگه اذیت میشی نگو

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.