2777
2789
عنوان

♥️♥️♥️♥️داستان زندگی♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 171 پست
اصلا ندارم قبل عمل بعد عمل هم نمیتونم بذارم شناسایی میشم

من دیدمت عزیزم خییلی هم خوبی و مهربون.

چندساله تو سایتم تو نگاه اول همه خوشبختن ولی وقتی زندگیشون رو میخونم میبینم همه مثل خودم هستن💔

برات آرزوی بهترین ها رو دارم

چون میدونم مثل خودم ظرفیت شکست دوباره رو نداری😘

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
میلاد رفت و انگار دنیای رنگی منم با خودش برد دنیای من سیاه شده بود افسردگی و میل به خودکشی داشتم مام ...

چقدر سخت عزیزم، انشاالله خدا بهترین ها رو برات بخواد

Azinammmmmm

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز خوندم تموم شد ول کن میلد مسخره رو با اون یکی دوست پسرات همه برن جهنم همسرم میگی هم خوبه هم درک داره هم پول داره پس دیگه چی میخوای اصلا هم زیاد ور گوشش غر نزن ترو خدا گناه داره الان بهترین روزای زندگی زناشوییتونه بغل ناز بوس به قول خودمون ترو خدا برا خودت زهرش نکن

سلام عزیز خوندم تموم شد ول کن میلد مسخره رو با اون یکی دوست پسرات همه برن جهنم همسرم میگی هم خوبه هم ...

مرسی عزیزم 

اره خیلی سعی میکنم فراموش کنم

با همسرم خوبیم خداروشکر ولی خودشم میدونه اون منو بیشتر دوس داره به درجه ای از بیخیالی رسیدم که باهاش حتی دعوام نمیکنم اصلااااا دعوامون نمیشه غر که اصلا نمیزنم خیلی ساکتم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

منو لایک کن بیام روزا بخونم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا