2777
2789
عنوان

♥️♥️♥️♥️داستان زندگی♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 171 پست
تمام تلاشم همینه فک کن نامزدم گرم‌مزاجه من با این روحیم مجبورم تنهاش نذارم دائم کنارش باشم اما دریغ ...

آفرین عالیه

تولیاقت بهترین زندگی رو داری پس حتما تلاش کن تا خوشبخت ترین باشی کنارهمسرت

وبه آدم های گذشتت اصلا فکرنکن چون درحدی نیستن که بخوان فکرتو درگیرکنن

هراشتباهی هم کردی درگذشته فراموش کن چون خداجبران کنندست وکمکت میکنه فقط ازش بخواه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین عالیه تولیاقت بهترین زندگی رو داری پس حتما تلاش کن تا خوشبخت ترین باشی کنارهمسرت وبه آدم های ...

مرسی عزیزدلم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
اره بیشتر دوستمه تا نامزدم هروقت دلم میگیره گوش خوبیه برا درد دل

سعی کن هکیشه شادباشی پیش شوهرت

شادوشیطون

برای دردودل یکی دیگی رو انتخاب کن

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
دیگه زیاد پیشش درد دل نکن . مخصوصا از گذشته چیزی نگو .سعی کن به آینده امیدوار باشی .

نه از گذشته اصلا نه میپرسه نه من چیزی میگم ولی مسائل زندگی بیشتر منظورمه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
فدایی داری داداچ

ماچ ب کلتتتت😍😍اومدم بخونم تا اخرش

نظر کارشناسیمو بدم بت😂😍😍😍💛

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

انشاالله بهترین زندگی داشته باشی 

همیشه تو زندگیت شاد باشی و همراه همسرت باشی و گذشته فراموش کنی 

موفق باشی گلم 💖🌺

کاربر ترکیده ام 😎برا مادران بی بچه و بخت گشایی دخترهای مجرد و حاجت روایی هممون یه صلوات محمدی پسندبفرستین😍😍😍😍😍 
سعی کن هکیشه شادباشی پیش شوهرت شادوشیطون برای دردودل یکی دیگی رو انتخاب کن

نه درد دل منظورم بیشتر از مجیط کار هست و اینا

الهی همیشه خوشبخت باشی و ازین به بعد فقط طعم شادی بچشی

مرسی از همتون عزیزای دلم

😂😂😂😂

😂😂😍💛

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

وای عالی بود چقد سختی کشیدی

انشاالله خوشبخت ترین  باشی همیشه💛💛💛