2777
2789
عنوان

♥️♥️♥️♥️داستان زندگی♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 171 پست
خب خدا را شکر .آخه حس کردم از پرسنل بیمارستان باید باشه .

خودم هستم ایشون نیست

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
اسی عکستو نصفه بذار کامل نذار زودم بردار خواهش میکنم ازت 😚

عجم اینهمه از گندکاریام گفتم لو میرم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجم اینهمه از گندکاریام گفتم لو میرم

زود بردار کسی نبینه نصفه یا بیا تو یکی از تاپیکای من بذار زود بردار منم میذارم☺😉

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اره چن وقت پیش دیدمش یه دختره سوار ماشینش بود

حتما تقدیرتون به هم نبوده .

ولی قدر همسرت بدون با اینکه از گذشته براش گفتی ولی باز هم خواهانت بوده .

خوشبخت باشی عزیزم .

مطمئنی مشکل از قلبته ؟ شاید این دردهای عصبی باشه .

......

حتما تقدیرتون به هم نبوده . ولی قدر همسرت بدون با اینکه از گذشته براش گفتی ولی باز هم خواهانت بوده ...

اره درد عصبی هست 

همسرم مرد خوبیه ازش راضیم

اره درد عصبی هست  همسرم مرد خوبیه ازش راضیم

خانوادم هم خیل کنارم بودنا

شام چه موقع عشقم

پیتزا بود خواهر جات خالی وایسادیم تا خواهرم بدرسته یکم طول کشید 😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
پیتزا بود خواهر جات خالی وایسادیم تا خواهرم بدرسته یکم طول کشید 😂

نوووش من عاشق پیتزام

اخراشو خلاصه گفتم چون هم حالم بد میشد هم نامزدم هی زنگ میزنه قلبم تیر میکشه نگرانه اگه سوالی داشتین ...

عزیزم خداروشکر که الان ازدواج کردی

گذشته رو فراموش کن ویه زندگی شادبساز برای خودت

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
عزیزم خداروشکر که الان ازدواج کردی گذشته رو فراموش کن ویه زندگی شادبساز برای خودت

تمام تلاشم همینه فک کن نامزدم گرم‌مزاجه من با این روحیم مجبورم تنهاش نذارم دائم کنارش باشم اما دریغ نمیکنم اون چه گناهی کرده تاوان اشتباهات منو بده

نوووش من عاشق پیتزام

عزیزمممم😍😍با پیک میفرستم بیاد😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
خدا را شکر  هیچی بهتر از این نیست که مردت تکیه گاهت باشه.

اره بیشتر دوستمه تا نامزدم هروقت دلم میگیره گوش خوبیه برا درد دل