2777
2789
عنوان

♥️♥️♥️♥️داستان زندگی♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 171 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید این سوالو میپرسم چون با میلاد رابطه کامل برقرار نکردی رفت  

میخواست بره ولی چون مبدونست من زیر بار نمیرفتم میخواست بهونه تراشی کنه من الانم که عقدم رابطه کامل ندارم چه برسه اونموقع

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
چه خوب شد آخرش❤

اره من با میلاد خوشبخت نمیشدم حتی اگه تغییر نمیکرد چون یجور جنون وار دوسم داشت 

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

وای عالیه

لایک کن گمت نکنم برم شام بخورم بیام

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
میخواست بره ولی چون مبدونست من زیر بار نمیرفتم میخواست بهونه تراشی کنه من الانم که عقدم رابطه کامل ن ...

اهان خوبه عزیزم ان شالله  همیشه خوشبخت باشی داستان زندگیت تلخ بود ولی تو واقعا دختر فهمیده و قوی هستی برات ارزوی موفقیت دارم 

😍😍😍
شغل همسرت چیه ؟ 

شغلشو نگم بهتره ولی وضع مالیش خوبه متوسط رو به بالا

یعنی میلاد ازدواج کرد ؟

اره چن وقت پیش دیدمش یه دختره سوار ماشینش بود

اسی عکستو نصفه بذار کامل نذار زودم بردار خواهش میکنم ازت 😚

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اهان خوبه عزیزم ان شالله  همیشه خوشبخت باشی داستان زندگیت تلخ بود ولی تو واقعا دختر فهمیده و قو ...

مرسی عزیزدلم مظر لطفته