2777
2789
عنوان

♥️♥️♥️♥️داستان زندگی♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 171 پست
تا قسمت چن گفتم گیج شدم

8

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قسمت نهم

یه دختر سبزه رو بودبا موی مشکی حدودا۳۰ساله بهش میخورد باشه بهش گفتم آرمان کجاست خندیدو گفت تو کی هستی گفتم من دختر داییشم آرمان با من دوسته انگار که بایه بچه طرف باشه گفت برو عزیزم من یکساله با آرمان رابطه دارم الانم فرستادمش اصفهان آب و هواش عوض شه برو آرمان به دردت نمیخوره
خیلی سرخورده شده بودم دیگه واقعا فهمیدم هیچکس منو نمیخواد تا اینکه چن روز گذشت و یه عروسی دعوت بودیم شب توی تالار دیدم آرمان زنگ زد با ناباوری گوشیو برداشتم و گفت:من معذرت میخوام فانتوم من بخاطر اینکه از طریق تو به فلانی_دختر داییم_پیشنهاد دوستی بدم به تو نزدیک شدم منو حلال کن
من از اونموقع عهد کردم از آرمان انتقام بگیرم که در ادامه توضیح میدم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
تا قسمت چن گفتم گیج شدم

8

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
قسمت نهم یه دختر سبزه رو بودبا موی مشکی حدودا۳۰ساله بهش میخورد باشه بهش گفتم آرمان کجاست خندیدو گفت ...

چقد پست😢😠

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

قسمت دهم

الان دیگه کلاس سوم راهنمایی بودم فردای اونروز داغون بودم توی مدرسه نمیفهمیدم معلما چی میگن تا اینکه تعطیل شدم و توی راه اینقد توی فکر بودم که مسیر خونمونو اشتباه رفتم و نمیفهمیدم دارم کجا میرم راستش زیاد عااااشق نبودم ولی از اینکه بخاطر دختر داییم منو بازی داده بود و یجوری آبروی منو برده بود ناراحت بودم گفتم که من مسیر خونه تا مدرسه رو تاکسی میگرفتم اونروز بعد کلی گشتن توی خیابونا سوار یه تاکسی شدم....

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
یعنی چی 4 ردیف دندون اصلی داشتی؟؟؟ چرا من نفهمیدم؟😐

از بس فکم کوچیک بود دندونام در نیومده بود توی عکس انگاریه ردیف درنیومده داشتم هنوز دندونپزشکمم هم میگفت جزو موارد نادره 

قسمت یازدهم

دقیقا۱۶آذر سال۸۹بود یه پسر کنارم توی تاکسی نشسته بود موهاش خرمایی بود یکم از موهای آرمان تیره تر موهای فشن کرده و یه پیرهن زرد قناری براق تنش بود هی برمیگشت و منو که کنارش نشسته بودم نگاه میکردوقتی میخواست از ماشین پیاده شه شمارشو انداخت توی بغلم وای از خوشحالی دوست داشتم جیغ بکشم یه پسر بهتر از آرمان بهم شماره داده بهترین موقعیت برا فراموش کردن آرمان خلاصه که چن روز بعدش با کلی دل دل کردن بهش زنگ زدم و وقتی خودمو معرفی کردم خیلی سرد جواب داد و گفت خانم دیر تماس گرفتید من دارم نامزد میکنم منم خیلی ناراحت شدم و قطع کردم اما فردا شبش زنگ زد و گفت قضیه نامزدی بهم خورده و میخوام اگه هنوز موافقی باهم باشیم و از اونروز رابطه من و میلاد شروع شد.‌‌..

بچه ها من توی سالها زیاد دقیق نیستم اگه جابه جا میکم عذر میخوام بخاطر رواندرمانی هام خیلیا رو قاطی کردم

لایک لطفا

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...