2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
خوب قرار نیست هر کس چون  از یه تخمک و یه رحم خارج بشه یه شکل در بیاد شما چندتا بچه ایی از یه پد ...

ببینید من دارم در مورد رفتار بچه های کوچولوی  دوقلو حرف میزنم ، ژن یکی ، محیط یکی ، پس تفاوتی نباید وجود داشته باشه یکی سرمایی یکی گرمایی نشه ، 

اگه شما به موسیقی مثلا علاقه دارید چون ژن نهفته ی پدر و مادرتون علاقه ب موسیقی داشته پس چطور در بعضی موارد بچه ها دنبال شغل هایی میرن که خانواده ها باهاشون مخالفن .؟ چطور علاقه ی جدا از علاقه ی پدر و.مادر و شرایط محیط در بچه شکل میگیره؟ 

چرا باید از خانوم دکتر بچه ی موسیقی دان به دنیا بیاد؟

..مگه ژن دکتری و محیطی که بچه فامیل دکتر زیاد داره تاثیر نداره که بچه دوس نداره دکتر بشه ؟

پس تفاوت دانش اموز زرنگ و تنبل در چیه ؟   اگه از قبل شاگرد اول کلاس مشخص شده چرا باید خود ...

دانش اموز زرنگ کسی که خوب درس میتونه یاد بگیره یا از معلم جذب کنه یا توی محیط زندگیش به ارامش و رفاهی رسیده که راحت تر میتونه درس بخونه دانش اموز تنبل ممکنه استعداد در زمینه دیگه ایی داره و درس راش جذاب نیست یا معلم اونجور که اون شخص درس رو میتونه درک کنه درس نمیده یا توی محیط خونه و زندگی دچار مشکلاتی حالا تعریف دانش اموز خوب و بد در نمراتشه ولی تعریف انسان خوب و بد در رفتارش با خودش و اجتماع و جامعه هست شما میتونی بی سواد باشی ولی انسان درستکاری باشی درسته دکتر مهندس و یا هر شغلی که نیاز به تحصیل داره نباشی ولی ورزشکار . هنرمتد . نجار . خیاط و یا هر انسان موفقی بشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برتریت در چی ؟؟ درس میخونی . فکر میکنی پس چرا فکر نمیکنی چرا واقعیت و درک نمیکنی .؟؟ چرا هندی مو ...

شایدازخیلی ازادمابرتری نداشته باشم ولی ازحیواناتی ک شمامیگین برتری دارم چون عقل دارم خوبوبدوتاحدی تشخیص میدم همه کارام غریزی نیست،هرکسی ب اندازه خودش میفهمه بعدش اگه قراربود همه مثله هم باشن مسلمون باشن ک همه چی یکنواخت میشدخوبوبدوجودنداشت خوبی درکناربدیه ک خوبه،خداخوبوبدوواسه انسانی ک قدرت تصمیم گیری داره گذاشته ک راهشوانتخاب کنه اگرمامثله حیوانات بودیم یجوری رفتارمیکردین خوب خوبه درکناربدی

ببینید من دارم در مورد رفتار بچه های کوچولوی  دوقلو حرف میزنم ، ژن یکی ، محیط یکی ، پس تفاوتی ن ...

عزیزم من ادمهای زیادی میشناسم بخاطر این حرف که چون پدر و مادرش با سواد و تحصیلات هستن و یا شعل خاصی دارن باید بچه حتما همون بشه ممکنه بچه به هنر علاقه داشته باشه و انسانها از نسل های قبلتر هم به ارث میبرن رفتارهاشونو این به کنار من توی خونه هستم همش اهنگ گوش میدم یا میرقصم کم کم رقص میشه علاقه میشه هنر میشهه سرگرمی من حالا من صاحب یه بچه میشم و از وقتی این بچه توی خونه راه رفت با اهنگ و دیدن رقص من اموخته میشه و کم کم ممکنه براش این ذهنیت به وجود بیاد که این رفتار عادی و نرمال و روتینه حالا یه مادری هر روز قران و روضه و مسجد میره ممکنه بچش با دیدن این رفتارها عادت کنه به این کارها و کم کم با تشکیل و تکامل شخصیت انسان بیاد نسبت به سنش مقاومت کنه و مخالفت و ون مقادمت و مخالفتی که با دیدن بقیه افراد جامعه شکل میگیره میشه هویت اصلی شخص نه تربیت خانواده 

اتفاقایی که برای هر خواهر یا برادر میفته عینا مثل هم نیستن. محیطشون دوستانشون و حتی رفتار والدینشون. ...

یعنی بنظر شما در اون دنیا از ادم فقیر و ادم.پولدار به یک اندازه میپرسن که چقدر به فقرا کمک کردید؟ 

اگه قابلیت مطرح نشه چطور میشه از فقیر انتطار داشت ب اندازه ی پولدار ببخشه ... 

رتبه ی نفسانی بستگی به تلاش شما در کنترل هست اگه یه نفر روزانه چندتا فیلم ناجور ببینه رتبه پایین میاد 

و اگه نبینه رتبه بالا میره ... و چی باعث میشه این انتخاب کنه ببینه یا نه ؟ ...میزان تشخیص درستی کار و نادرستی کار ... و این تشخیص از چی میاد از تحقیق ...

و تحقیق ها و تلاش برای جواب سوالاته که باعث گستردگی شده و گرنه همه ی دانشمندان راه پدرشونو ادامه میدادن و یا راه دوستانشونو ...

شب شما بخیر

من هنوز جواب شمارو در دوقلو های تک تخمکی نگرفتم  چرا دو نفر انسان در یک تخمک مشترک رشد میکنن و ...

من تو بچگیی تو لباسم عنکبوت دیدم و تا الان فوبیا عنکبوت دارم حالا اون قل من ندیده فوبیا عنکبوت نداره ؟ مادربزرگ من بین من و اون قلم فرق گذاشته در درونم حس حسادت و عقده ممکنه شکل گرفته باشه و حسرت و بیام وسیله مادر بزرگمو یواشکی بشکنم یا خراب کنم . یا مثلا من یه غذایی رو امروز دوست نداشتم بخورم به زور به من دادن من از اون غذا متنفر شدم ولی اون یکی قل من عاشقش اون غذا همون مادربزرگ همون عنکبوت باشه ..‌ بزرگتر شدم توی مدرسه من و قلم که کپی پیس هم نیستیم چون اگر بودیم اثر انگشتهامون باید یکی میشد که نیست من به زبان علاقه دارم  اون یکی قل به ریاضی من میرم رشته زبان اون یکی قل میره پزشکی مثلا از چشم شما و یا هر بیننده ای من سرکش . خرابکار . ترسو .و لجبازن داداشم موفق اروم مهربون .. اینها مثالهای جزعی که متوجه بشید محیط در شخصیت افرداد بیشتر از ژنتیک میتونه تاثیر بزاره و ژنتیک وراثت ظاهری . میزان هوش . فرم صورت . دندان رنگ چشم رو انتقال میده 

عزیزم من ادمهای زیادی میشناسم بخاطر این حرف که چون پدر و مادرش با سواد و تحصیلات هستن و یا شعل خاصی ...

چ=

بحث الان تاثیر نداشتن انتخاب روی شخصیته ...

شما اهنگ گوش میدی و.میرقصی ولی ممکنه بچتون در آینده به کتاب خوندن علاقه نشون بده تا رقص ...

یا بچه ی اون خانوم محجبه ، در اینده ب بی حجابی علاقه داشته باشه ...

اگه به گفتع ی شماژن و محیط شخصیت آدمها رو میساختن  ، پس ادمهای مشابه زیادی با علاقه های مشابه وجود داشتن و دنیا و ادمهاش اینقدر متفاوت نبود و مثال  نقض وجود نداشت هیچ تفاوت سلیقه ی وجود نداشت وما کپی از مادرهامون یا دوستانمون بودیم 

از هیچ خانواده ی بدی ، فرزند خوبی رشد نمیکرد و بد تا ابد به هاطر ژن ، بد بودن و خوبها خوب ... 

شایدازخیلی ازادمابرتری نداشته باشم ولی ازحیواناتی ک شمامیگین برتری دارم چون عقل دارم خوبوبدوتاحدی تش ...

عزیزم درسته خوب و بد تشخیص میدیم بله ولی چرا معیار سنجش خوب بد ادمها بعد این همه سال زکسان نیست حتی بهشت و جهنم بخش vip دداده بهشت و جهنم مسلمانها و با یهودا مجزاست ایا .. ؟؟ تعقل بهترین برتری که انسانها فقط فکر میکنن دارنش ولی در اصل موجوداتی شرطی شدن که مثل طوطی تکرار میکنن علم هر روز در حال پیشرفته ولی تکامل انسانی در حال پس رفت جرم و جنایت  تجاوز بجای کمرنگ شدن در حال بدتر شدن چون وقتی دین بیادبشه محور زندگیت وقتی قدرتهای ماورایی بشن امیدت دست از تلاش بر میداری و انتطار داری کسی برات قسمت کنه و نجاتت بده و اینجاست که هرگز انسان متعقل و خردمندی نبودی فقط از ترس یکارهایی رو نکردی حتی اگر دوست داشتی بکنی 

من تو بچگیی تو لباسم عنکبوت دیدم و تا الان فوبیا عنکبوت دارم حالا اون قل من ندیده فوبیا عنکبوت نداره ...

پس در خانواده های که تبعیض نداشتن دوقلوها باید شکل هم رفتار میکردن ! 

مسلما محیط در رفتار تاثیر داره ولی تفاوت های بنیادی ربطی ب این مسائل نداره ممکنه شما یک بچه باشید ک ب رنگ ابی علاقه دارید و خواهرتون قل شما ، ب رنگ قرمز علاقه داشته باشه ...

اگع شما از ژن و محیط ب برابر ارث برده باشید پس باید دوتاتون رنگ ابی رو دوس داشته باشید یا قرمز رو ...

ممکنه شما علاقه ب تزئینات داشته باشید و روحتون ب اون متمایل بشه ولی خواهرتون به ورزش بوکس علاقه داشته باشه و کشتی کج ببینه ، اگه ژن و محیط برابری دارید پس باید هردوتاتون عاشق کشتی کج بشید ...

ممکنه برای شما اخر داستان سریالتون جالب باشه ولی برای خواهرتون نتیجه ی فوتبال جالب تره ، این در حالیه که شما هر دو در یک محیط بزرگ شدید ...

ژن و محیط هردو تاثیر دارن ولی نه همه ی شخصیت سازی رو ب عهده بگیرن !

عزیزم درسته خوب و بد تشخیص میدیم بله ولی چرا معیار سنجش خوب بد ادمها بعد این همه سال زکسان نیست حتی ...

براتون در صفحات قبل مثال زدم که 

اگه رضا نامی هوش فوق العاده ای در ریاضی داشته باشه و استاد ریاضی باشه 

همینطور یک پدوفیل باشه و تمایل ب رابطه با کودکان داشته باشه ، 

ما میتونیم بگیم ریاضی علم کثیفیه؟ 

یا ریاضی باعث شده رضا پدوفیل بشه؟ 

چ=  بحث الان تاثیر نداشتن انتخاب روی شخصیته ... شما اهنگ گوش میدی و.میرقصی ولی ممکنه بچتون در ...

الان شما منطورت اینه در دنیا تعداد محدودی نقاش . نجتر . خیاط . رقاص . بازیگر . وجود داره و بقیه هنرهای ناب و تک دارن و کسی کپی کسی نیست ..؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔انسان اولیه روی دیوار عارها نقاشی میکرده سفال ساخته اهرام و بناها و پارچه ها و خیاطی و مد و ارایش و وووووو یاد گرفته و داره به نسل بعد انتقال میده فکر نمیکنم حرفتون درست باشه من عمم . مامانم خودم خیاط هستیم .. عمم . بابام و من نقاش هستیم ... من و خالم عاشق مطالعه و کتاب . من و خالم هردو اشپز های خبره ایی هستیم  . مامانم خیاطی میکرده من علاقه مند شدم پس محیط اطرافم منو اموزش داده علاقه مند کرده 

پس در خانواده های که تبعیض نداشتن دوقلوها باید شکل هم رفتار میکردن !  مسلما محیط در رفتار تاثی ...

خوب دوست عزیز منم سعی دارم همینو بگم دیگه انسان یه سری خصایصش اکتسابی و یه سری موروثی 

من چیزی مصرف نمیکنم  توهینتونم چشم پوشی میکنم  این ی داستانه خوبه یکم عقلتونو ب کار بندازی ...

عزیزم من قصد توهین نداشتم دیدم جوابتون یکم خارج منطق عقلانی و بیشتر تخیلات انسان هیت گفتم 

الان شما منطورت اینه در دنیا تعداد محدودی نقاش . نجتر . خیاط . رقاص . بازیگر . وجود داره و بقیه هنره ...

حرف من اینه ایا همه ی دانشمندان نقاش ها و رقاص ها و خیاط ها و بازیگرها ،پدر مادر دانشمند  نقاش و رقاص و خیاط و بازیگر داشتن؟ 

ایا همه ی پدر و مادرها موافق شغل های بچه های خودشون هستن و مخالفی وجود نداره؟ 

ایا یک دانشمند برای دانشمند شدن و کشف ، احتیاج به ژن هوش از پدر و مادر دارن در حالی که پدر و مادر خیلی از اونا ادم عادی هستن ؟ 

همه شغل و حرفه و علایق پدر و مادر رپ ادامه میدن ؟ 

اگع اره ، پس تفاوت سلیقه و مشکلات خانواده ها در چیه ...

اگه نه  چرا ژن ومحیط ، ادمهای تازه ای از ادمهای قبلی میسازه ...

خوب دوست عزیز منم سعی دارم همینو بگم دیگه انسان یه سری خصایصش اکتسابی و یه سری موروثی 

اکتساب از انتخاب میاد ... 

شما انتخاب میکنی رفتار فلان دوستت رو تکرار کنی چون ااز نظر تو درسته ، یا رفتار اونو تکرار نکنی چون اشتباهه ...

و برای این انتخاب از قوه ی عقل کمک میگیری ..