2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
عزیزم من قصد توهین نداشتم دیدم جوابتون یکم خارج منطق عقلانی و بیشتر تخیلات انسان هیت گفتم  

شاید کوتاهی از من بود ک‌عنوان نکردم داستانه  و حالت تشبیهی داره 

حیوان مورد علاقم: اکسم

براتون در صفحات قبل مثال زدم که  اگه رضا نامی هوش فوق العاده ای در ریاضی داشته باشه و استاد ری ...

ریاضی چه ربطی به گرایش جنسی داره ..؟ طرف هوش ریاضی داره ولی گرایش جنسی بچه ازاری این در رفتارش و تفکرش ریشه داره که معمولا پدوفیلیها بخاطر تجربه جنسی توی کودکی خودشون به این گرایش علاقه نشون میدن و ریاضی از اون قسمت از هوش و ادراکشون نسبت به اعداد و ارقام و هندسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بنظر شما در اون دنیا از ادم فقیر و ادم.پولدار به یک اندازه میپرسن که چقدر به فقرا کمک کردید؟&nb ...

به نظر من سوالی پرسیده نمیشه. حرف های شما کاملا ضد و نقیضه. خب اگر متناسب با قابلیت سوال پرسیده بشه و مجازات و پاداش در نظر گرفته بشه نباید تفاوتی بین شما و پیامبر در اون دنیا باشه. چون ایشون متناسب با قابلیت خودش و شما متناسب با قابلیت خودتون رفتار کردید. و اگر متناسب پرسیده بشه خب همه یکسان هستند و دلیلی برای قیامت نیست. نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

ببینید من دارم در مورد رفتار بچه های کوچولوی  دوقلو حرف میزنم ، ژن یکی ، محیط یکی ، پس تفاوتی ن ...

ژن هیچ دو نفری یکسان نیست چون دی ان ای یکسان نیست. و محیط هم یکسان نیست چون اتفاقات یکسان نیست. 

اکتساب از انتخاب میاد ...  شما انتخاب میکنی رفتار فلان دوستت رو تکرار کنی چون ااز نظر تو درسته ...

ببینید من در سن ۵سالکی بر اساس تجربه دیده ها و علایقم رفتار میکنم در ۲۰ سالگی رفتارهای دیگه و ۳۰ سالگی یه رفتار دیگه الی اخر انسلن در حال تجربه . مکاشفه . ازمون و خطا و اموزشهای جدید تفکراتش و سلایقش ورفتارهاش فرق میکنه مثلا شما توی یه محیط با محدودیت ها بزرگ شدی حالا مهاجرت کردی به جایی با ازادی ها و امکانات متفاوت اولش یکم مقاومت . ترس و وحشت و کنجکاوی داری به یه سری کارها عادت داشتی که انجام بدی یا ندی ولی الان ازادی انتخاب کنی که انجام بدی یا نه این میشه انتخاب من تو یه خانواده خشک مذهبی مثلا دتیا اندم که صدجور بگیر ببتد داره من انتخاب میتونم بکنم باید صبر کنم مستقل بشم بعد واکنش و رفتارمو عوض کنم پس محیط اون الزام و شرط رو تحمیل میکنه به ادمها 

ریاضی چه ربطی به گرایش جنسی داره ..؟ طرف هوش ریاضی داره ولی گرایش جنسی بچه ازاری این در رفتارش و تفک ...

پس چرا شما همه ی مسائل رو به دین ربط میدید ...

دین گفته فلان کار درسته ، فلان کار اشتباه ...

اگه کسی طبق ارجحیت شخصی خودش و منافع خودش حرکت کنه مقصر دینه؟ 

در کجای دین گفته شده شما تلاش نکنید کار نکن من مزد میدم؟ 

اگه پدوفیل رو ضایعه شخصیتی در نظر بگیریم و دین رو درس ریاضی ، 

تقصیر دین ، تو ضایعات شخصیتی ادمها چیه ؟ 

ممکنه من یک کتابو بخونم و شما هم بخونید 

برای اینکه کسی بگه من بهتر خوندم یا شما ، از چه مقیاسی باید مارو بسنجن؟ 

از مقدار درکی که ما از اون خونده ها فهمیدیم 

اگه من اون کتابو خوب نفهمیده باشم معنیش اینه اون کتاب غلطه ؟  

به نظر من سوالی پرسیده نمیشه. حرف های شما کاملا ضد و نقیضه. خب اگر متناسب با قابلیت سوال پرسیده بشه ...

منظور شما از قابلیت چیه ؟ 

ببینید من در سن ۵سالکی بر اساس تجربه دیده ها و علایقم رفتار میکنم در ۲۰ سالگی رفتارهای دیگه و ۳۰ سال ...

احسنت پس تفکرات ... 

تفکر میکنید و انتخاب میکنید نه اینکه طوطی وار تکرار کنید ..

ژن هیچ دو نفری یکسان نیست چون دی ان ای یکسان نیست. و محیط هم یکسان نیست چون اتفاقات یکسان نیست.  ...

ژن های کسب شده از یک پدر و.مادر ... 

وراثت از نظر شما چه معنی دیگه ای میده؟

حرف من اینه ایا همه ی دانشمندان نقاش ها و رقاص ها و خیاط ها و بازیگرها ،پدر مادر دانشمند  نقاش ...

من تو مدرسه بخاطر تجربه بد از ریاصی تنفر داشتم ولی به چهار زبان تسلط کاملی دارم خوب دلیل تنفرمم از معلم بداخلاق و وحشی کلاس چهارمم بود و گذشت تا دبیرستان که من به هر چیزی گرایش داشتم الا ریاضی و تا اینکه یه دبیر عالی سر بحث و ددستی با من ریاضی با من کار کرد من اون سال راضی ۱۸ شدم و ریاضی عالی بود و کامل تا الان تمام فرمولها و معادلات و بلدم و دوستشون دارم اگر اون معلم ریاضی مهربون هرگز به پست من نمبخورد شاید هرگز ریاضی درک نمبکردم و علاقه مند نمیشدم پس شاید پدر و مادر اون دانشمن  یه معلم بداخلاق داشتن شاید پول نداشتن مدرسه برن تا اونجایی که من میبینم اکثر مادر و مادربزرگهای ما نهایت تا سیکل درس خوندن به قول خودشون که قدیم رسم نبوده دختر درس بخونه و تا کمتر از صد سال پیش زن حتی انسان حساب نمیشده و نمونش ماری کوری جایزه نوبل چی نمیخواستن بهش بدن که با پافشاری همسرش بهش دادن  از چندسال به اینور که درس و دانشگاه برای زنها باب شده شاهد شکوفای علم و هنر و ورزش  در زنان هستیم و نسل های بعدی بهتر این نظریه رو ثابت خواهد کرد که ایا پدر و مادر تحصیل کرده و باهوش میتونه به بچه خودش انتقال بده یا نه 

من تو مدرسه بخاطر تجربه بد از ریاصی تنفر داشتم ولی به چهار زبان تسلط کاملی دارم خوب دلیل تنفرمم از م ...

یعنی از نظر شما علایق یکی هستن ولی شرایط اجازه نمیدن؟ 

احسنت پس تفکرات ...  تفکر میکنید و انتخاب میکنید نه اینکه طوطی وار تکرار کنید ..

بله من از اول بحثم اینه انسان در حال تفکر و رشد و اموزش و اصلاح ولی متاسفانه به شکوفایی و خرد جمعی دین و ورژن جدیدی از دین که با خرد انسان امروزی باشه نرسیده و فقط داره مثل طوطی یه سری چیزها رو تکرار میکنه و باور میکنه و بدون تحقیق راجبش قبول و باورش داره این برای من ناراحت کنندست واقعا اخرش میاد میگه ما انسانیم اشرف مخلوقاتیم ما کاملیم ما ز حیوان برتریم کلی هزاران ساله درگیریم 

بله من از اول بحثم اینه انسان در حال تفکر و رشد و اموزش و اصلاح ولی متاسفانه به شکوفایی و خرد جمعی د ...

این بستگی به دید شما هم داره که چه تناقضی بین علم ، انسان امروزی و دین پیدا میکنید ...

و مفهوم و.درک شما از "خرد" فردی یا دسته جمعی در چیه ... 

یعنی از نظر شما علایق یکی هستن ولی شرایط اجازه نمیدن؟ 

نه خیر عزیزم علایق و میزان هوش . ظاهر و شکل ظاهر به عواملی چون .محیط جغرافیایی . اب و هوا . تغذیه . ژنتیک . ازدواج های فامیلی و یا عیر فامیلی بستگی داره مثلا در افریقا رنگ پوست تیره و قد بلند و بدن ماهیچه ایی در اسیا قدی متوسط و یا کوتاه رنگ پوست گندمی و در اروپا پوست سفید موی بور و چشم رنگی رواج داره حالا در اروپا ازدواج فامیلی حرام و اشتباه هست و این باعث میشه ازدواج های ناقص کمتر بشه و شکل ظاهری تعییر کنه و میزان هوش  از اونجایی که از مادر به ارث میره با پدر  میکس میشه و فرزندی با ساختاری جدید تر دنیا بیاد توی اسیا و کشور اسلامی ازدواج فامیلی کاملا مرسوم و باعث شده میزان هوش و شکل ظاهری  و رفتاری همیشه در یه دایره بچرخه و خیلی تغییر نکنه تا این چندسال که زندگیها از عرف قدیم و ازدواج طایفه ایی و خانوادگی خارج شده و باعث ایجاد نسلی باهوش تر دارای علایق و سلایق جدیدتر و معایب جدیدتر شده و حالا اینا همه باهم با وجود انواع اموزشهای خوب و بد دور و اطرافمون باعث اینجاد تفکرات و گرایش های ما شده که بسته به محیط زندگی فرق میکنه 

این بستگی به دید شما هم داره که چه تناقضی بین علم ، انسان امروزی و دین پیدا میکنید ... و مفهوم و.در ...

در اینه که من هر چی دوست دارم و باور دارم محترمه همونجور که تو داری . کار من برای  من منطقی حتی اگر برای تو نامعقول . سلیقه من به خودم ربط داره سلیقه تو به خودت و اینکه بخاطر اعتقاد یه عده به بهشت و جهنم و دین یه عده باید تظاهر کنن و سکوت و تحمل  و اینکه به خرد جمعی برسیم و با زور و قلدری اعتقاد خودمونو به حلق کسی فرو نکنیم