2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 218 پست
پس تفاوت دانش اموز زرنگ و تنبل در چیه ؟   اگه از قبل شاگرد اول کلاس مشخص شده چرا باید خود ...

اینا سوالاییه که شما باید جواب بدین. تفاوت واقعا در چیه؟ ما هر کاری میکنیم هر حرکتی ریشه در شخصیتمون داره. از لحاظ روانشناسی هر اتفاق به ظاهر بی اهمیت میتونه ضمیر ناخوداگاه فرد رو زیر و رو کنه و شخصیتش رو شکل بده. محیط و وراثت. و اگر هم ذاتی باشه که باز هم خارج از اختیاره. واقعا این بحث یه سوال و جواب بی نهایته. و خود من هم از این همه سوال و جواب و بن بست سرگیجه گرفتم. بهتره شما به حرفای من و من به حرفای شما فکر کنم. بحث خوبی بود متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا در دوقلو های تک تخمکی   و هم سان که از تقسیم یک تخمک تشکیل شدن تفاوت رفتاری وجود دا ...

خوب قرار نیست هر کس چون  از یه تخمک و یه رحم خارج بشه یه شکل در بیاد شما چندتا بچه ایی از یه پدر و یه مادر مثلا من علاقه زیاد به نقاشی هنر و اشپزی دارم خواهر خودم یه خط راست ننیتوته بکشه برادرم مثلا هیکلی من لاغر خواهرم کوتاه این کدها قرار نیست صد درصد برای همه یجور چیده بشه یک دوما شما تو بچگی تحت تاثیر صد جور تفکر . تجربه و اتفاق شخصیتت رشد پیدا میکنه مثلا همین ایران خودمون و مثال میزنم چند درصد شما بارها بخاطر تفکرات و عرف جامعه و بخاطر حرف مردم دست از کارها رفتارها علایقتون کشیدید چتدبار بهمون گفتن تو دختری نباید این کار رو بکنی یا پسر که از اینکارها نمیکنه این یعنی هویت من تفکر من دستخش تغییرات شده ممکنه من تفکر پدر و مادرمو نپسندم پس میشم سرکش و ناخلف ولی اون قل دوم من بخاطر راضی نگه داشتن پدر و مادرم و حفظ ارامش سعی به اطاعت کنه همچی از تربیت نشات میگیره مثلا ما تو ایران دختر مجرد تو سن ۱۵ سال که ددست پسر داشته باشه و رابطه میگیم خراب . فاسد . ... ولی توی اروپا انسان نرمال و سالم در یه سنی به بعد مجاز به تجربه عشق . تجربه تعهد . و رابطه جنسی و اینکه کسی مخالف این عقیده باشه براشون عجیب و عیر نرمال حساب میشهه 

اینکه چرا جواب میدید برای شما که قائل به جبر هستید و اراده و اختیار انسان رو نفی میکنید هیچ وقت حل ن ...

خب به نظر شما این عدالته که یکی قابلیت پیامبر شدن داره و یکی در بهترین حالت فقط میتونه همنشین باشه؟؟؟ در حالی که به گفته شما در اون دنیا هم ایشون جایگاه بهتری داره در حالی که شما ندارین چون قابلیتش رو نداشتین. تک تک جمله هاتون اینکه نفوس رتبه بندی داره همه و همه در تایید حرف منه که اختیاری در کار نیست

خوب مسلماهردو ولی یکی مثله شماک ب اخترت باور نداری باقانون ماهاباهردو،این طرز فکره ولی اصلا قانون ب ...

شما دین رو فقط اسلام میدونی مثبا الان کل جهان مسلمان هستن ؟؟؟ خوب اگر فقط مسلمان ها بهشت میرن دلیل خلقت سایر انسان ها چی بیهوده خلق میشن ؟؟؟ قراره طبق ایین خودشون مجازات و پاداش داده بشن ؟؟ پس فرق ادیان و برتری طلبی ادیان و جنگ در چی اگر قرار باشه همشون به عدل الهی برسن ؟؟؟

پیراپزشکی چطورمگه؟؟!

هیچی همین طوری

به سلامتی

چون یادتون مونده بود گفتم حتما رشته ی خوبی هم قبول شدید

در پناه خدا

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم
خب به نظر شما این عدالته که یکی قابلیت پیامبر شدن داره و یکی در بهترین حالت فقط میتونه همنشین باشه؟؟ ...

بله عین عدالته چون عدالت به معنای تساوی نیست،بلکه به معنای ایتا حق ذی حقه هست.

با چند عمل ساده بجای این همه رنجی که پیامبر متحمل شدند، در آخرت در مقام پیامبر قرار گرفتن ناعادلانه است؟

سو مصادره به مطلوب نکنید.فلاسفه از همین حرف برای اثبات اراده استفاده کردند

اشعری مسلک هم نباشید که باب تفکر رو بستند و حرف و عملشون متناقضه

شما با اختیار خودتون در حال نظر گذاشتن در تاپیک هستید نه با اجبار محیط و ژن....میتونید به جای حضور در این سایت مشغول کار دیگه ای باشید...و همین امر ساده برای اثبات اختیار شما کافیه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه سوال دارم تو قرآن اومده که در اون دنیا زن های زیبا که باکره هستن تو بهشت منتظرن ...بعد تکلیف منه زن چیه؟؟؟اینکه من بخام تو اون دنیا با شوهرم باشم چیه؟؟

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
شما چی مصرف میکنی که تونستی حرفهای دوتا جنین توی کیسه اب و شکم یه زن حامله رو انقدر دقیق بشندی من وا ...

من چیزی مصرف نمیکنم  توهینتونم چشم پوشی میکنم  این ی داستانه خوبه یکم عقلتونو ب کار بندازین یجور تشبیهه 

حیوان مورد علاقم: اکسم

اینا سوالاییه که شما باید جواب بدین. تفاوت واقعا در چیه؟ ما هر کاری میکنیم هر حرکتی ریشه در شخصیتمون ...

مسلما همینه که یک اتفاق میتونه در ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر بذاره ولی انتخابه که به رفتار جهت میده 

مثلا ممکنه دوتا خواهر در یک شرایط و یک ژنتیک ، دوتا انتخاب مختلف داشته باشن ...

اگه شخصیت ها به انتخاب وابسته نبود پس خواهرها و برادرها باید یک سیر رفتاری رو طی میکردن ...

و حتی این سیر رفتاری ، میتونست خاندانی بشه و وطایفه ای ...

کسی که کنترل نفس میکنه میدونه که میتونه تابع نفسش بشع اینطور نیست ک شهوت در بدن اون کمتره  و کم نهادینه شده ، اون انتخاب میکنه که تصمیماتش رو از فکرش بگیره نه قسمت پایین تنه اش ... 

تفاوت ادمها در اینه 

"با وجود شرایط و سفره ی پهن ، اون.کارو نکنن " 

نه اینکه یکی میلش کم باشه کاری نکنه ...این عادلانه نیست ...

و تشکر متقابل از شما 

خب کسی منکر این نیس ولی  این که ی حیوون از خودش دفاع میکنه هم به صورت غریزی در وجودش نهادینه شد ...

میگم ممکنه اشخاصی وجود داشته باشن تفکرات حیوانات احساس حیوانات و کامل درک کنن و به این نتیجه برسن که اونها فقط رباتهای فعالی هستن که در طبیعت به وجود امدن الکی بچرخن و بچرن و ردرن ولی انسان نه روح و عقل داره و چون به درک ساخت ابزار و اشیاء و تخریب رسیده پس تتها موجود مفید طبیعت هست که با وجود صدها عیب و بیماری و نقص و بی خردی و جهل و جرم و جنایتی که میکنه برترین موجوداته و در اخر پس از انجام یک سری فرایض دینی به جهان ابدیت بدون زمان وارد میشه و به نهر شیر وعسل و شراب و درخت موسیقی و  سایه خنک و حوری و غلام و و دیوار هایی از طلا و قصرهایی بی انتها میرسه 👏👏👏👏👏

مسلما همینه که یک اتفاق میتونه در ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر بذاره ولی انتخابه که به رفتار جهت میده&nbs ...

اتفاقایی که برای هر خواهر یا برادر میفته عینا مثل هم نیستن. محیطشون دوستانشون و حتی رفتار والدینشون. و همونطور که خودتون گفتین رتبه نفسهاشون هم یکسان نیست. در این صورت اگه قراره در اون دنیا متناسب با قابلیت قضاوت بشه باید همه یکسان باشند چون در حد قابلیتشون عمل کردن و باعث میشه که قیامت بی معنی بشه. دیگه جبر رفتاری و فیزیولوژیکیم مجبورم میکنه برم بخوابم. شبتون بخیر 

عزیزم مابرتری داریم چون عقل داریم قدرت تصمیم  گیری داریم اینه ک ماروازبقییه موجودات برتری میدی ...

شما برتریت در چی ؟؟ درس میخونی . فکر میکنی پس چرا فکر نمیکنی چرا واقعیت و درک نمیکنی .؟؟ چرا هندی موش میپرسته یا میمون ؟؟؟ چرا بعضیها اتش میپرستن بعضیها شیعه هستن بعضیها سنی چرا انسان خردمند عاقل و متفکر هنوز سر یه دین واحد بعد از سه میلیون سال از پیدایشش نتونسته به خدای واحد برسه ... خوشبحال میمون چندسال عمر میکنه توی طبیعت کیف  میکنه غذای سالم میخوره بدون دغدغه و استرس اخرشم نه بهشتی میره نه جهتمی الان به زندگی میمون غبطه میخورم واقعا 🤣😂🤣😂

شما دین رو فقط اسلام میدونی مثبا الان کل جهان مسلمان هستن ؟؟؟ خوب اگر فقط مسلمان ها بهشت میرن دلیل خ ...

من نگفتم فقط مسلمونا اگه دقت کرده باشی گفتم هرکسی بااونچه ک باورداره ومیدونه دراون دنیا تاوان میده،مثلا کسی ک نمیدونه اگه غسل نکنه بره مسجدگناه داره اگه صدبارم بره گناه نداره ولی اگه کسی اگاهش کنه و اون نپذیزه گناه داره،کسی ک یهوده دیدنشو بالاترازهمه میدونه چون نمیدونه ک بالاترازدینش وجودداره مگه قبل از پیامبر ک اسلامواورد بقیه پیامبرارفتن جهنم؟شاید ی خارجی آزاد داره زندگی میکنه بای کاره خیریش خداازش رازی باشه بعدش  فقط بهشو جهنم مگه هست خیلیاهم توبرزخن ن خوبن  ن بد