2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 86 پست
خانوما اینم بگم خیلی دوست دارم زودتر ازدواج کنم😤🤤😂 شما نظرتون راجب ازدواج چیه؟؟۱۹ سالمه

نکن دختر ۱۹ سالته سنی نداری منم همسن تو ازدواج کردم زندگیمم خوبه ولی از تواوج بیخیالی و بخور به خاب میپری وسط کلس مسئولیت دیوانه ای مگه براخودت عشق و حال مجردیت رو بکن برو سرکار دستت توجیب خودت بیخیال بابا ازدواج میخوایی چیکار کنی من کسی نبود بهم بگه نکن خیلی هم محدود بودم به اینترنتی چیزی هم دسترسی نداشتم راهنمایی بخوام تو خانواده منم هنر ازدواج بود خاک توسرشون الان صد پله از خونه بابام شرایطم بهتره ولی باز سر اسوده داشتم نه دغدغه بچه نه خونه نه ماشین نه اجاره خونه هیچی بخور بخواب بود براخودم هیچ مشغله ای نداشتم ته مشغلم کنکور بود الان خانواده شوهر اینده هرروز غذا خونه مهمان داری دیوانه ای مگه میخوایی ازدواج کنی

شما که میخواستی سنتی ازدواج کنی ؟چرا پسر مردم و درگیر کردی الانم یکی بهتر اومده میگی نقد و بچسبم یا نسیه؟

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که میخواستی سنتی ازدواج کنی ؟چرا پسر مردم و درگیر کردی الانم یکی بهتر اومده میگی نقد و بچسبم یا ...

منم درگیر چنین موضوعی هسم 

ینی طرف قبل دوستی هم دوستم ذاشته

البته من قضد ازدداج نداذم ولی خیلی ازش میترسم ک شرشه. اگ باهاش ازد اج نکنم

نکن دختر ۱۹ سالته سنی نداری منم همسن تو ازدواج کردم زندگیمم خوبه ولی از تواوج بیخیالی و بخور به خاب ...

خب من پیش مشاور رفتم گفت اگه موردت خوب هست ازدواج کن اگه دست دست کنم ممکنه خیلی از سنم بگزره و هنوز درگیر انتخاب باشم درسته خیلی مسئولیت داره ولی چه بکنم دیههه

شما که میخواستی سنتی ازدواج کنی ؟چرا پسر مردم و درگیر کردی الانم یکی بهتر اومده میگی نقد و بچسبم یا ...

این خانوم باید بگه الان که زود بیا خاستگاریم اگر دوسش داره میاداگر گفت نه بگو من ازدواج میکنم باهاش اینطوری میتونی مزه دهنشو بفهمی 

منم درگیر چنین موضوعی هسم  ینی طرف قبل دوستی هم دوستم ذاشته البته من قضد ازدداج نداذم ولی خیل ...

اخخ دقیقا این تفنگ هم داره🤦‍♀️واقعا جدی میگم ی مدت که کات بودیم خداروشکر دوپینگ بوده بجای پنجره ما پنجره همسایه رو زده

چه ربطی به سنتی بودن داره بابا اینا معلومه واسه سرگرمی باهمن هیچ وابستگی ندارن تو ایران مثل اروپا نیست که سخت باهم دوست شن عاشق شن بعد ازدواج ۳۰ ۴۰ درصد دوستیا سرگرمیه بابا

عزیزم ما از اول قرار ازدواج نداشتیم الان پاپیچ شده میگه نمیزارم با کسی ازدواج کنی

اخخ دقیقا این تفنگ هم داره🤦‍♀️واقعا جدی میگم ی مدت که کات بودیم خداروشکر دوپینگ بوده بجای پنجره ما ...

واییییی باهاش ازدواج نکن این ک انقد شرررره😐اونم با همه دعوا میکنه میترسم واقا خونمونم بلده

من به شوهرم گفتم  یکی بوده که خاستگارم بود یه مدت در ارتباط بودیم اومد خاستگاری بخاطر دوری راهش ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی که تایپکمو جواب دادی ،انشالله توی هر عدصه از زندگیت موفق باشی