بچها من با یه نفر ۲ساله دوست هستم اون میگه که ۲ساله دیگه میاد خاستگاری وضع مالیشم معمولیه ،اما خاستگارم وضعش خیلی بهتره حالا به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم از نظر اخلاق هردوشون خوبن
دوست پسرم خیلی منو دوست داره و خیلی داره تلاش میکنه که بهم برسه .به نظر شما نقدو بچسبم یا نسیه رو😅
نکن دختر ۱۹ سالته سنی نداری منم همسن تو ازدواج کردم زندگیمم خوبه ولی از تواوج بیخیالی و بخور به خاب میپری وسط کلس مسئولیت دیوانه ای مگه براخودت عشق و حال مجردیت رو بکن برو سرکار دستت توجیب خودت بیخیال بابا ازدواج میخوایی چیکار کنی من کسی نبود بهم بگه نکن خیلی هم محدود بودم به اینترنتی چیزی هم دسترسی نداشتم راهنمایی بخوام تو خانواده منم هنر ازدواج بود خاک توسرشون الان صد پله از خونه بابام شرایطم بهتره ولی باز سر اسوده داشتم نه دغدغه بچه نه خونه نه ماشین نه اجاره خونه هیچی بخور بخواب بود براخودم هیچ مشغله ای نداشتم ته مشغلم کنکور بود الان خانواده شوهر اینده هرروز غذا خونه مهمان داری دیوانه ای مگه میخوایی ازدواج کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکن دختر ۱۹ سالته سنی نداری منم همسن تو ازدواج کردم زندگیمم خوبه ولی از تواوج بیخیالی و بخور به خاب ...
خب من پیش مشاور رفتم گفت اگه موردت خوب هست ازدواج کن اگه دست دست کنم ممکنه خیلی از سنم بگزره و هنوز درگیر انتخاب باشم درسته خیلی مسئولیت داره ولی چه بکنم دیههه
شما که میخواستی سنتی ازدواج کنی ؟چرا پسر مردم و درگیر کردی الانم یکی بهتر اومده میگی نقد و بچسبم یا ...
چه ربطی به سنتی بودن داره بابا اینا معلومه واسه سرگرمی باهمن هیچ وابستگی ندارن تو ایران مثل اروپا نیست که سخت باهم دوست شن عاشق شن بعد ازدواج ۳۰ ۴۰ درصد دوستیا سرگرمیه بابا