2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 86 پست
نمیدونم پس همین خاستگاره رو بچسبم  شما اگه بودی بهش میگفتی که دوست پسر داشتی؟من میخام بهش بگم ...

اصلا روانشناسا میگن این کار کاملا اشتباه هست گذشته ادما ربطب زندگی جدیدشون نداره و اصلا نباید در موردش صحبت کرد بعدم راستش رو به اون شخص بگو بگو خاستگار دارم میخوام ازدواج کنم میایی جلو بسم الله نه خدا حافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش چیه

مشکل بیشتریا که خب مثل همین اقا مالی و همچنین میگه برای من زوده زیربار چنین مسئولیت بزرگی(ازدواج)برم یکبار که کات کرده بودیم گفت مامانم برام کیس محجبه پیدا کرده و همچنین اهل نماز و روزه و..... اینو بمن گفت فهمیدم نباید براش صبر کنم چون اخرش هم میره با محجبه ازدواج میکنه زیرااا خیلیی حساسه تاحدی که مجبورم کرد چادر بپوشم ولی من زیربارنرفتم🤪🤪

اصلا روانشناسا میگن این کار کاملا اشتباه هست گذشته ادما ربطب زندگی جدیدشون نداره و اصلا نباید در مور ...

🤣🤣هیچ کارنمیکنه فقط منو متقاعد میکنه.ما ماه بعد میریم یه شهردیگه بهش گفتم میخام برم اگه میای جلو همینجا میتونم پیشت بمونم  یخوردع ناراحت شد بعد گفت مواظب خودت باش  همیین