2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ب قول مامانم میگه عشق میتونه بعد ازدواجم ایجاد بشه اما دوست پسر نون نمیشه سر سُفرت

عقل داشته باش بچه نشی

از وجا میدونی دو سال دیگه چی میشه 

ننه باباش میزارن یا نه 

کی به کیه 

امسال ازدواج کنی دو سال جلوتر او زندگی 

من بهترینم...😍
اره ب قول مامانم میگه عشق میتونه بعد ازدواجم ایجاد بشه اما دوست پسر نون نمیشه سر سُفرت

دوسال صبر کنی اخرش بگه بهم نمی یاییم چی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نمیدونم پس همین خاستگاره رو بچسبم  شما اگه بودی بهش میگفتی که دوست پسر داشتی؟من میخام بهش بگم ...

من به شوهرم گفتم  یکی بوده که خاستگارم بود یه مدت در ارتباط بودیم اومد خاستگاری بخاطر دوری راهش داداشم منصرفم کردو بهش جواب رد دادم 😊شوهرم ناراحت شد ولی خب خودش پرسید منم جواب دادم  شماهم نپرسید بهش نگو سعی کن اینده خوبی بسازه ودر زندگی اول به خودت بعد به شوهرت وفا دار باشی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من خودم دوس داشتم عشقم بياد خواستگاري خودم نه يكي ديگه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
عقل داشته باش بچه نشی از وجا میدونی دو سال دیگه چی میشه  ننه باباش میزارن یا نه  کی به ...

😀بلاخره یکی درست جوابمو داد البته از همه متشکرمم 

میترسم دردسر درست کنه چون خونوادمو همچیمو میشناسه