2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 86 پست
والا یکی رو داشتم ۴ سال گفت دو سال صبر کن  اخرشم گفت ما بدرد هم نمیخوریم من قصد ازدواج ندارم ...

حیف عمرت ک به پاش هدر رفت حیف جوونیت حیف گوشیت و شارژ و نت😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فردا که با یه آدم عصبی رفتی زیر یه سقف و به غلط کردن افتادی میفهمی ، الان میل جنسیت زده بالا چیزی ...

😂😂😂😂😂وای نگو میل جنسی چیه بابا چون میگم کیسش خوبه نپره😂😂😂😂😂😂مگه کسی هست ب خاطر فقط میل جنسی ازدواج کنه

🤦‍♀️فقط باید برا شوهر خرج کرد کسی ک رسمی نیست خودش باید پول شارژو و نت و هرچیو بده چون با خودش حرف ...

تجربه شد

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪
چه ربطی به سنتی بودن داره بابا اینا معلومه واسه سرگرمی باهمن هیچ وابستگی ندارن تو ایران مثل اروپا نی ...

شاید واقعا طرف مقابل دوستش داشته باشه 

اگر اینطور باشه ممکنه طرف مقابل ضرب بخوره

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
عزیزم ما از اول قرار ازدواج نداشتیم الان پاپیچ شده میگه نمیزارم با کسی ازدواج کنی

وقتی وارد یه رابطه میشی محال ممکنه حسی نداشته باشی مخصوصا دخترا 

اگر قصد نداشتی نمیومدی بپرسی بگی نقد و بچسبم یا نسیه

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
وقتی وارد یه رابطه میشی محال ممکنه حسی نداشته باشی مخصوصا دخترا  اگر قصد نداشتی نمیومدی بپرسی ...

حسم خب شاید اسمشو بزارم وابستگی ما کلا قصد ازدواج نداشتیم یهو پیشنهادشو مطرح کرد برای همین اومدم پرسیدم 

بله شما درست میگین ولی خب از هرکی بپرسی که زود ازدواج کردی پشیمونی میگن نهههه یعنی الکی میگن؟😐من ک ...

متفاوته عزیزم خیلی ها میگن خوبه خیلی ها میگن نه من خیلی هارو دیدم از دورو بریا میگن واییی خریت بود خیلی ها هم  دیدم میگن عالی بود ادم ها باهم متفاوت هستن دفاعت از ازدواج رو کاملا نیفهمم خودم موقع ازدواج زور میزدم بگم کارم درسته پشیمون نمیشم و هرکی میگفت میخواستم خفش کنم