2777
2789
عنوان

داداشم میگه این دخترو نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 76 پست
چرا عزیزم، برا همین بهش میگم داداشم تو خودت حداقل یه دوست دخترو داری، حالا چه گیری دادی،

شاید شکاکه والا الان اکثرا همه جوونا یبار دوس دختر یا پسر داشتن برا آشنایی و ازدواج بر اساس شرایط جامعمون. داداش شما خوبه باز. یکی اینجا میگف مامانه پسره زنگ زد گفته بود ازما بپرسن دخترتون قبلا دوس پسر نداشتن!!   شما ول کنین آمادگی ازدواج نداره  اگه وصلت سر بگیره بعدا بخاطر این مساعل هر روز دعوا داشته باشن بدتره 

نگران اینیم که پیشنهادو رد کرده، اون دختره هم ازدواج میکته

خب ردکنه چه اشکالی داره خودت میگی پیشنهاد زوری ک نیس بردارتم بچه س هنوز بزار بزرگتر بشه تصمیم درست تر بگیره دختره ک از اسمون نازل نشده گزینه های دیگه حتما میشه صبر کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ببخشید دختر خانم۱۷ ساله دقیقا چه آپشنی داشت که اینقد نگران از دست دادنشین؟چیزاییی که گفتی هم ...

نه عزیزم، اون دختر فوق العاده خوش رفتار و خوشکلیه، مادری داره که کل فامیل فقط میخوان یه لحظه باهاش بشینن حرف بزنن، اون از بزرگترین و مطرح ترین خانواده های شهرمونه، تک دختر و تک نوه ی دوتا خانواده مطرح هست، همه ی نوه ها پسرن و این یکی دختره، خیلی دوسش دارن،خیلی خاصه، احتمالا سال آینده اگه ازدواج نکنه، میره کانادا😭😭😭

اسی این مورد بیخیال بشید قحطی دختر که نیومده  چون دید داداشت نسبت به اون خراب شده واقعا دیگه ص ...

عزیزم میدونی، پیشنهاد دادیم که اگه قبول کنه،پدر من یواش به پدر بزرگش بگه که ما این دخترو میخوایم،چون کل رازای پدر بزرگاش و پدر من، با همه، 

اول اینکه چون الان دوست پسر داره دلیل نمیشه بعد ها بره سمت این کار کسی که بفهمه این راه اشتباه بود ت ...

درسته عزیزم، کاملا حقققق با شماست، ایشالا که شما خوشبخت بشین. 

تا ۲۷ سالگیه برادرت هنو ۴سال مونده ،کلی اتفاق ممکنه بیوفته  شاید تو این مسیر هردوتاشون از کسی ...

درسته عزیزم،کاش نطرش تغییر میکرد،ما خودمون چنتا خواهریم، با همه جور دخترم دوست بودیم، اون دختر خوبی بود واقعا

شاید شکاکه والا الان اکثرا همه جوونا یبار دوس دختر یا پسر داشتن برا آشنایی و ازدواج بر اساس شرایط جا ...

خیلی الکی حساسه، یکی زیر پاش نشسته میدونم. بگو آخه چی از این بهتر میخوای

چرا عزیزم؟ میشه توضیح بدین، بخدا ما اصلا تو کاراشون دخالت نمیکنیم. حتی برا اون دختر بهترین چیزارو در ...

خودت میگی زوده تا سه سال دیگه هم خدا بزرگه شاید قسمتشون یکی دیگه بود تو تنگنا قرار ندین

داداش تون باید خودش برای ازدواجش تصمیم بگیره،

شما فقط در حد پیشنهاد حق اظهار نظر دارید،نه پافشاری بیش از حد و اجبار.

بالفرض که داداش تون با این دختر خانم ازدواج کردند،

اگر درصدی فرض کنیم درآینده مشکلی پیش بیاد ،

داداش تون شما رو مقصر میدونه وسرزش میکنه،

شایدم مورد مناسب تری از این خانم برای داداش تون پیش بیاد.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم