2777
2789
عنوان

داداشم میگه این دخترو نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 76 پست

من نمیدونم چرا واسه سر به راه شدن یه پسر ،براش زن میگیرین 😂 بنظر من اگه از الان تو این شرایط قرارش بدین. بعدا بشدت پشیمون میشه کار دستتون میده. اولا میگه من جوونی و شیطونی نکردم .دوما میگه انتخاب من نبود انتخاب بقیه بودش.همینجوری ممکنه خیانت و هزار تا اتفاق دیگه تو زندگیش بیفته . خیلی دیدم که میگما .دوستی خاله خرس نکنین

اول اینکه چون الان دوست پسر داره دلیل نمیشه بعد ها بره سمت این کار کسی که بفهمه این راه اشتباه بود تجربه میشه و میزاره کنار و به زندگیش و شوهرش متعهد میشه، دوم هم اگه اگهههه داداشت میگه نمیخواد خیلی بهش فشار نیارین به زور کاری نکنین این وصلت سر بگیره چون آینده دوتاشونو خراب میکنین آرامش ندارن تو زندگیشون دچار مشکل میشن چون داداش شما همیشه میخواد مشکوک باشه به زنش کنترلش کنه ببینه کجا میره کجا میاد با کی میاد با کی میره باکی حرف میزنه شاید محدودش کنه بگه اصلااااا از خونه بیرون نرو، نزاره با دوستاش ارتباط داشته باشه، عین زندگی الانه من مثه افسرده ها همش تنها تو خونه نشستم شوهرمم میره سرکار میاد خونمون هم دوربین داره که میبینم بعضی وقتا میاد خونه فیلمای دوربین رو نگا میکنه تلفن رو چک میکنه بعد 5 سال زندگی که حتی یه ذره کوچکترین چیزی ازم ندیده همیشه هم حرفشو گوش میکنم 

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر شما تاحالا با هیچ دختری حرف نزده؟ الان تلگرامشو چک کنیا صدتا پیوی دختر داره 

چرا عزیزم، برا همین بهش میگم داداشم تو خودت حداقل یه دوست دخترو داری، حالا چه گیری دادی،

این ظلمو به برادرو اون دختر نکنین

چرا عزیزم؟ میشه توضیح بدین، بخدا ما اصلا تو کاراشون دخالت نمیکنیم. حتی برا اون دختر بهترین چیزارو در نظر میگیریم، مث خواهرمون همین الانم دوسش داریم. 

میدونی عزیزم، کل فامیل خانواده دختره قبول داره، مخصوصا مادرش که زبون زد فامیله، اصلا لحظه ای که گفت ...

از باطن ادم کسی خبر نداره.از قدیم یه شعر بود( چادربه سر نامه رو زیر بغل داد دست پسر)حالا به بعضیا بر نخوره.احتمالا داداشت رفته در موردش تحقیق کرده و کشف کرده

من عاشقتم تا ابد/دور شود چشم بد/از تو و دنیای منو تو.
ببین برو به داداشت بگو تو وقتی خودت همه رو اباد کردی شیطون پسر، لازم نیست دنبال یه قدیسه ی پاک بگردی ...

🙂🙂نه عزیزم. اونقدر که شما فک میکتیت فاسد نیست، امارشو کامل داریم. یکی دوتا دوست شایدم یکی، کاملا زیر نطره، 

واسه سر به راه و اروم شدن برادرتون بدترين راه يعني ازدواج رو انتخاب كرديد. مخصوصا با دختري كه كم سن ...

عزیزم. والا ما نمیخوایم الان زنش بدیم حداقل سه سال دیگه، ولی بحثم اینه که میگه اصلا اینو دیگه نمیخوام

خب الان که اون سن نیست پسر 23ساله چی از زندگی میدونه اصلا شعل داره. شما وقتی میرین سراع یه دختر ن ...

درسته عزیزم، اره برادرم شغلم داره، ما فقط بهش پیشنهاد دادیم، خیلییییی هم راضی بود دیگه نظر داشتیم چن سال دیگه بگیم میخوایمش، ولی الان میگه اصلااا

🙂🙂نه عزیزم. اونقدر که شما فک میکتیت فاسد نیست، امارشو کامل داریم. یکی دوتا دوست شایدم یکی، کاملا ز ...

خب پس خوبه من گفتم الان چه کار ها که نکرده

ایشالا یه کیس مناسب گیرش میاد عجله نکن 

اول اینکه به خاطر به فساد کشیده نشدن برادرتون با زندگی کسی بازی نکنید چیزی که تو جامعه دیده شده و می ...

آره عزیزم. الانم نمیخوایم براش زن بگیزیم، چون خیلی بچه ست،بهشم گفتم این حرفارو ولی انگار که نه انگار

خو دختره مگه دوس پسر نداره؟ شاید دوس پسرشو بخواد شاید نخواد با داداش شما ازدواج کنه  چ اصراریه ...

نه عزیزم، اونیکه آمارشونو داده گفت که پسره گولش زده بود و خیلی پسر عوضیه و الانم بهم زدن، اصلا میگم خب شاخ درآوردیم که این دختر با کسی رفیق شده

پدر دختره راضیه؟

آره، اونا خیلی داداشامو دوس دارن، 5 تا عمو داره، پدر بزرگای دختره هم خیلی متشخصن، خیلی هم پدر و هم برادرای منو میخوان، فامیل نزدیک نزدیکمونه، حتی پدر بزرگ دختره، همه ی رازا و درد دلاشو فقط با بابای من میکنه

از الان واسه بیست و هفت سالگی نقشه کشیدین؟چهارسال خیلیه بزاریو خودش انتخاب کنه فردا پس فردا به مشکل ...

نگران اینیم که پیشنهادو رد کرده، اون دختره هم ازدواج میکته