2777
2789
عنوان

داداشم میگه این دخترو نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم، اون شیطنتی که کاملا فاسد باشه نهههه، آخرش که باید زن بگیره، سن 27 سالگی هم براش خوبه

همون ۲۷ خوبه  الان زوده برای دو تاشون

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

استارتر ببخشید دختر خانم۱۷ ساله دقیقا چه آپشنی داشت که اینقد نگران از دست دادنشین؟چیزاییی که گفتی همش مربوط به خانوادش بود که اونم اغلب خانواده ها همینن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
بزارین دوتا دوس دختر پیدا کنه بعد.زن میخواد چیکا

یاحساس میکنم یه دوس دختر تازه گرفته. قبلا هم حتما داشته، من نمیگم نگیره، میگم تا شرایطشو هست زن بگیره، سر به راه تر بشه

به زور ک نمیشه شما صرف نظر کنین برن تو زندگی هی بهش شک کنه خوبه؟یا با حرفاش نیش و کنایه بزنه و هی بگ ...

آره، از اینم میترسیم، حالا هیچی بهش نمیگیم، ولی میترسم براش خیلی

اسی این مورد بیخیال بشید قحطی دختر که نیومده 

چون دید داداشت نسبت به اون خراب شده واقعا دیگه صلاح نیست .

بعدم یه سیب بندازی بالا صد تا چرخ میزنه میاد پایین بعد شما چجوری تا 3 سال دیگه را حساب کتاب کردید 😐

تا ۲۷ سالگیه برادرت هنو ۴سال مونده ،کلی اتفاق ممکنه بیوفته 

شاید تو این مسیر هردوتاشون از کسی دیگه خوششون بیاد یا عاشق بشن ،بابا زندگی خیلی پیچیدس 

بذارین هروقت زمانش بود زن میگیرع 

خوب اگه میگه نه شما هم احترام بگذارید در نهایت برادرتون میخواد با همسرش زندگی کنه نه شما

بعدشم میگید چند سال قراره منتظر بمونن خوب شاید تو این چند سال مورد بهتری پیدا شد

تازه برادر شما هروقت بخواد میتونه باز شیطونی کنه

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
مادرشوهرم یکی رو واسه برادرشوهر انتخاب کرده بود همش میگفت انگار طلان.همه چی تمومن.ازبس تعریف میکرد ک ...

میدونی عزیزم، کل فامیل خانواده دختره قبول داره، مخصوصا مادرش که زبون زد فامیله، اصلا لحظه ای که گفت این دوست پسر داره، هزارتاااااا شاخ درآوردیم