2777
2789
عنوان

قصه زندگی من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
با حقوقت خیلی خیلی حمایتش کردی لطفا دست از این کار بردار نه جوری که بفهمه  کم کم

اره قصدم همینه. تا اخر امسال ان شالله ترکش میدم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوس ندارم انقد حامیش بوذم یهو بگه عوص شدی و زندگی بکاممون تلخ بشه. باید یواش یواش بگیرم ازش

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
هرماه که نمیشه بگم دوستم میخاس بهش دادم. یه دفه زندگیمون فلج میشه. کم کم میخام قطعش کنم. دنبال بهونه ...

قرض دادن گزینه مناسبی نیست به عنوان بهانه 

چون می گه پس بگیر ، یا هروز می گه فلانی کی پس می ده

همون روش که گفتی ۵۰۰ یا ۶۰۰ بردارم بگم مالیات بوده بهتره 

کم کم جدا کن حقوقتو ازش برای حمایت

قرض دادن گزینه مناسبی نیست به عنوان بهانه  چون می گه پس بگیر ، یا هروز می گه فلانی کی پس می ده ...

یه کار دیگم بکنم خوبه؟ مثلا میخام برم دندون پزشکی اینا بگم که صد بیشتر بده. البته از پول خودمه ولی خوبه. اونم میزارم کنار. میخام مخارجمو بیشتر اعلام کنم. 

قرض دادن گزینه مناسبی نیست به عنوان بهانه  چون می گه پس بگیر ، یا هروز می گه فلانی کی پس می ده ...

من از پولای خودم هی بعنوان قرص از دوستم بهش قرص دادم و گرفتم. شک نمیکنه. میگم من روم نمیشه هی بگم بده. 

چون اونم به من پول میداده

آفرین دختر تو می تونی اخر سال ان شالله هممون رو تگ کن ببینیم چه کردی

دعا کن خیر و خوشی باشه. و بخیر ختم بشه. واقعا افسزده شدم

اره ولی دوسه بار این راه حل جواب می ده  فکرت روی یک راه بلند مدت باشه بهتره

میخام یه جوری این ماه برم دندون پزشمی. یه ماه بگم قرص دادم. یه ماه بگم دادم مامانم. کلا کم کم بپیچونمش. از مبالغ کم شروع میکنم میرم بالا

میخام یه جوری این ماه برم دندون پزشمی. یه ماه بگم قرص دادم. یه ماه بگم دادم مامانم. کلا کم کم بپیچون ...

اره ولی جوری نشه هر ماه بهش ندی

دو ماه ندادی، یک ماه بده 

شک نکنه 

البته میزانی که می دی مثل همیشه نباشه، یکم کم تر

چهل روز سوره واقعه رو بخون  درست میشه ان شالله ، ایمان قوی داشته باش حل میشه

از فردا میخونم. میخاستم امشب بخونم دلو دماغ نداشتم. 

ممنون دوستم حالا ببینم چه پیشرفتی میکنم. 

تگتون میکنم.