2777
2789
عنوان

قصه زندگی من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
اره ولی جوری نشه هر ماه بهش ندی دو ماه ندادی، یک ماه بده  شک نکنه

میخام همینجوری باشه. اگه شک بکنه زندگیمو زهرمارمون میکنه. فقط کم کم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
هرماه که نمیشه بگم دوستم میخاس بهش دادم. یه دفه زندگیمون فلج میشه. کم کم میخام قطعش کنم. دنبال بهونه ...

خوب هر ماه که نمیگی دادم دوستم... این ماه اینو میگی... ماه بعد میگی میخوام فلان چیزو بخرم...

بعد مثلا یه راه برای پس انداز کردن پیدا میکنی... میای بهش میگی که من فکر میکنم اینطوری بتونیم پس انداز کنیم و نظرشو ازش بپرس و سر یه روش برای پس انداز کردن باهاش توافق کن... قبلشم اونقدر براش داستان پردازی کن از اینکه کاش پولامونو پس انداز میکردیم و فلان مدلی زندگی میکردیم... اول ذهنشو پر از چیزای خوب کن و بعد راه و روش برای پس انداز کردن بهش بگو.و وقتی سر یک روش با هم به توافق زبونی رسیدین ازش قول سفت بگیر که نیای تو چنین موقعیتی دست به پس انداز بزنیا...

از طرفی هم باید برای اون شرایط هم برنامه ریزی کنید... مثلا یه راه پیدا کنید که وقتی چک داشت و موجودی نبود یه راه جایگزین پیدا کنید... مثلا از خانوادش قرض بگیره... اگه برای اون موقعیت برنامه ای نداشته باشی باز همون آش و همون کاسه هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب هر ماه که نمیگی دادم دوستم... این ماه اینو میگی... ماه بعد میگی میخوام فلان چیزو بخرم... بعد مث ...

این دفه همینجوری شد. گف چک دارم از داداشش گرفت بازم مونده بود.گفتم از دوستم میگیرم ولی اخر برج باید از حقوقم بدم بهش. تو دلم گفتم بعد میزارم سرجاش.این دفه میخام جدی عملی کنم تصمیمم.واقعا خسته شدم از دستش.😑ممنون که کمک کردی عزیزم. خ ایده های خوبی اومد تو ذهنم

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂