2777
2789
عنوان

قصه زندگی من😶

370 بازدید | 48 پست

منو شوهرم خیلی وقته با هم زندگی میکنیم از موقع عقدمون نه سالی میگزره.هنوز نتونستیم خونه بخریم.به یه دلایلی که هم مقصر من بودم هم شوهرم. حالا اینا به کنار. بحث چیز دیگه هست الان. من خیلی ادم به روزی هستم. خیلی مطالعه میکنم. سرکارمیرم. حقوقمم بد نیست. موقع عقدمون شوهرم درس میخوند. فوق دیپلم که قرار بود لیسانسشو بگیره و نتونست. چون مشکلات مالی و.. داشتیم مجبور شد نره ادامه شو. دانشگاش خرج داشت. ازین ازادا بود. 

حالا از وقتی یادم میاد من همش بهش دلداری میدادم. ذوق میکردم بهش کمک کنم. همش انگیزه بدم. بخاطر همین انگیزه هامم خیلی پیشرفت کرده. ولی بازم بیخیاله انگار. مثلا من همش میگم اگه بیکاری در مغازه دعا کن. دعا روزیو جلب میکنه. از خدا بخاه که بهت رزق حلال و بیشتر برسونه. ولی کلا خنثاس. میگه حال ندارم. تو بخون. 

خیلی بحقوق من وابستس.میخام کم کم از حقوقم ناامیدش کنم.بطرز خیلی نامحسوسی. در عرص یه هفت هشت ماه. که دیگه رو حقوق من حساب نکنه. و من جمع کنم. پس اندازمون بشه. اونایی که میگن زنو و شوهر نداریمو... منم نمخام جای دیگه خرج کنم. اخرش تو همین زندگیه. ولی میخام جمع بشه و بچشم بیاد پیشش. نه اینکه ریز ریز خرج شه و نفهمیم. راهکارتون؟ 

و اینکه کلا همش تو استرسه. کارم فقط جوش زدن برا چکهاش. برا قسطاش. برا میزان درامدش. کلا منودرگیر کارای خودش کرده بدجوررررر. هی میاد بهم میگه چک دارم. فلانه. میدونه کاری از دستمم برنمیادا. ولی هی میگه. 

امشب بهش گفتم از وقتی زنت شدم از همه چیز گذشتم تا بتونیم به اینجا برسیم. هنوزم منو غصه بده. هی بگو فلانه. خودتو ناراحت بگیر. منم دل دارم. دوس دارم به یه نفر تکیه کنم. خسته شدم از تو و اینکارات. مثلا پنج تومن تو بورس گذاشتیم. هرموقع چکاش عقب میفته هی میره سهامایی که من با مشورت دوستم که بورس بازه. خریدمو میفروشه. اونم تو ضرر. انگار تو جایی گیر میکنه دوس داره زود یه چیزی بفروشه رفع بشه. دوس نداره فک کنه. بعد بحثمونم رفتم تو بالکن یه عالمه گریه کردم. 

اومد گف الان میخابم فردا حرف بزنیم حالم خوب نیست. 🤐😑😐

مثلا عروسیمونو ساده گرفتیم. تالارنبود و خونه بود. ولی چون ارایشگاه و اتلیه درجه یک رفتیم. برام مهم نبود. ولی با خود نگف این زن بیچاره ازینا گذشت بخاطر من. بزار من جای بعدی براش جبران کنم. یه جا دیگه دلشو شاد کنم. کلا بی تفاوته. اگه من میبودم انقد خجالت زده میشدم که زنم اینجوری شد و کم گذاشتم بزار جبران کنم. اما این براش عادی شده. 

اخلاقای دیگه ش رو مخم نیست. ولی اینکه کلا بیتفاوته. به من. به زندگیمون. به همه چی ناراحتم. میکنه. همشم میگه فکرم درگیره. 

بابا درسته تازه مغازه زدی. تازه میخای جذب مشتری کنی ما که گناه نکردیم یه روز مشتری میاد و نمیاد باماتندی کنی؟ میگم بیخیال شو. هی فک کنی مشتری نمیاد خدایا چرا نمیاد. بدتره. بشین کتاب بخون. 

اما انگار ضعیف باشه. میگه نمتونم. نمیشه. چکام مونده. فلان شده. 

بچها ازتون ممنونم که اینجایین. 

لطفا اگه نصیحتی هم دارین با لحن تند نگین.دلم شکسته ازش اصن دیگه ناندارم دوباره گریه کنم. 

🌹🙏

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

هرچی بهش امید میدم انگار نمیفهمه. 

تا الان من همش بهش امید میدادم. ازین ببعد دوس دارم اون یه حرکتی بکنه. میخام از کم شروع کنم. تا تغییر کنه اخلاقش

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

کسی نیس بچها؟ 

همه رو یجا نوشتم که زیاد معطل نشین. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخام برا خودم زندگی کنم. دیگه برا چکا و قسطا و... جوش نزنم. مگه دنیا چندروزه

عزیز دلم چی بگم تو ب خودت سخت نگیر. بنظر من برای راهکار اصولی و درست برو پیش یه مشاور

واقعا فشار میاد بهم. انگار دوس نداره حرکتی بکنه. منم هرچی فکر خوب میکنم. یه جوری میره رومخم

نه سال اینچوری زندگی کرد  تغییرش سخت  برو مشاوره

گفتم اینجا بگم. بچهای اینجام یه پامشاورن واسه خودشون😉ببینم نظری بود که بهم کمک می‌کرد استفاده کنم. ازش

😞

خیلی ناراحتم. الان فردا هفت صبح سرکار باید برم. ولی ازشدت ناراحتی سرم درد مبکنه

واقعا فشار میاد بهم. انگار دوس نداره حرکتی بکنه. منم هرچی فکر خوب میکنم. یه جوری میره رومخم

حق داری ولی شاید اونم دست خودش نیس شاید فشار روحی و استرس داغونش کرده. من جای شما باشم دو نفری با مشاور صحبت میکنیم تا درد هر دوتامون یه درمانی پیدا کنه

راه حلی که همکارم بهم‌یاد داد و پیاده ش کردم وخودمم راضی هستم‌رو‌بهت میگم

منم خیلی کمکش کردم

ینی داری از شوهرت میگی حس میکنم داداش شوهرمن

اگه تک پسر نبود حس میکزدم توجاری من هستی

اونم بی انگیزه ست

ولی من کل حقوقم رو انداختم تو قرعه و وام 

بهش میگم هیچی برام نمی مونه 

نمیگم منم خیلی کمکش کردم نزدیک ۲۰ میلیون شایدم بیشتر کمکش کردم تا مغازه بزنه

ولی دیگه دست از حقوق من‌برداشته  می دونه چیزی نمی مونه

بهشم گفتم من دارم‌جمع میکنم خونه بخریم

چون ما مستاجریم‌اونم با ۸ میلیون پول پیش ینی اگه امسال صاحب خونه مون پول پیش میخواست باید میرفتیم چادر میزدیم

راه حلی که همکارم بهم‌یاد داد و پیاده ش کردم وخودمم راضی هستم‌رو‌بهت میگم منم خیلی کمکش کردم ینی د ...

میدونی خوب قسط و وام زیاد داریم. 

الان یه دفه بگم بهش میگه من چطوری برجی ده میلیون دربیارم با دوتا بچه و قسطو اجاره. 

میخام یه جوری زیر پوستی ازش جداکنم. از دوبرج قبل اضافه کارامو برداشتم برا خودم. نمیدونه. ولی کلا دوس دارم اصولی باشه