2777
2789
عنوان

قصه زندگی من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
حق داری ولی شاید اونم دست خودش نیس شاید فشار روحی و استرس داغونش کرده. من جای شما باشم دو نفری با مش ...

استرس که زیاد داره میدونم. ولی انگار دوس داره یه چیزی بفروشه زود ببره قرصشوبده. میگه بورسم برا سرمایس دیگه. ببرم چکامو بدم. 

نمدونم چرا همش میرم تو فکر خاستگارای دیگم. با اینکه میدونم باهاشون خوشبخت نمیشدم. ولی میگم چی میشد اونا پولدارتر بودن. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
خیلی ناراحتم. الان فردا هفت صبح سرکار باید برم. ولی ازشدت ناراحتی سرم درد مبکنه

تو تلگرام اون قسمت جستجو بزن ریحانه بهشتی 

یه مشاوره هست به نام خانم عراقی ک خیلی هم معروفه میتونی اونجا مشکلتو بگی و درست راهنمایی بشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله همه ناراحتیات رفع بشه عزیزم❤😫

دعا کن. 😘خودم که یه سره دعا میکنم. روزی نیست که صلوات شماربیفته از دستم. شاید اونم دست خودش نیست. ولی دلم ارامش میخاد

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
تو تلگرام اون قسمت جستجو بزن ریحانه بهشتی  یه مشاوره هست به نام خانم عراقی ک خیلی هم معروفه می ...

تلگرام ندارم☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️😥

خب کم کم یه بخشی از حقوقت رو جدا کن  خونه دارید؟

نداریم خونه. بهش میگم بابا تلاشتو بیشتر کن. چرا از داراییهات کم میکنی مثلا بورس. 

میگه اونام برا موقع صرورته. گفتم صرورت ینی خونه یا ماشین یا زمین خریدن. این چکارو با تلاشت پاس کن. 

اما کو گوش شنوا

نداریم خونه. بهش میگم بابا تلاشتو بیشتر کن. چرا از داراییهات کم میکنی مثلا بورس.  میگه اونام ب ...

سعی کن حقوق تو‌ازش جدا کن 

از کم‌شروع کن

درامد شوهرت خرج خونه و چک هاش وغیره بشه

درامد شماهم پس انداز

ماهم واقعا پس انداز نداریم 

تازه تازه پیشرفت خواهرشوهرام دیدیم ماهم سر ذوق و‌انگیزه اومدیم

سعی کن حقوق تو‌ازش جدا کن  از کم‌شروع کن درامد شوهرت خرج خونه و چک هاش وغیره بشه درامد شماهم ...

اره خاهر انقد دلم میخاد ازش جدا کنم. فعلا گفتم اصافه کاری چیزی دادن. نگم بهش. از حقوقمم برجی500_600بردارم.بگم بیمه و مالیاته. 

اره خاهر انقد دلم میخاد ازش جدا کنم. فعلا گفتم اصافه کاری چیزی دادن. نگم بهش. از حقوقمم برجی500_600ب ...

اره اره

اون ۵۰۰ یا ۶۰۰ هم‌با مشورت‌دوستت یواشکی سهام‌بخر 

یا وامی قرعه ای چیزی

دوبار بعد عید افزایش حقوق میخوره یا قسط هاتون کمتر میشه بازم‌برخودت‌نگه دار

اگر به فرض فهمید و اعتراض کرد بگو دارم بر زندگی مشترک‌مون جمع میکنم دیگه از مستاجری خسته شدم

اره اره اون ۵۰۰ یا ۶۰۰ هم‌با مشورت‌دوستت یواشکی سهام‌بخر  یا وامی قرعه ای چیزی دوبار بعد عید ...

اره میخام بزارم بورس یا ربع سکه یا گرمی بخرم. هرچی که بشه. 

اره میخام بزارم بورس یا ربع سکه یا گرمی بخرم. هرچی که بشه. 

انشاالله انشاالله

نگران نباش حل میشه😘😘😘

فقط تا گیر کرد و پول کم اورد دلت نسوزه زود پس اندازهاتو رو کنی

به فکر اینده جفت‌تون‌باش

انشاالله انشاالله نگران نباش حل میشه😘😘😘 فقط تا گیر کرد و پول کم اورد دلت نسوزه زود پس اندازهاتو ...

اره دیگه پوس کلفت شدم. ولی این اداهاش و رفتاراش رو مخمه. 

ممنون عزیزم خ راهنماییهای خوبی کردی🌹موفق باشی 

واقعا فشار میاد بهم. انگار دوس نداره حرکتی بکنه. منم هرچی فکر خوب میکنم. یه جوری میره رومخم

عزیزم عادتش دادی با حمایت هات. منم اویل اینجوری حمایتش میکردم عادت شده بود براش تا کم میاورد میگفت طلا بفروش فلانه لازم دارم. ولی کم گم جلوش وایسا اما نه یهو تا بفهمه مرد زندگی و مشکلاتش به خودش مربوطه.وقتی از مشکلاتش میگه تو چشماش نگاه نکن. زیاد اهمیت نده وقتی گوش دادی بدون اینکه حرفی بزنی برو دنبال کارهای خونه و رهاش کن

شوهرمن مثل شوهرشماست اصلا به فکر آینده نیست اصلا

منم دائم حرص میخورم وپاسوزش شدم

ولی خوب میدونه من خیلی صبر کردم

همه راه هارم رفتم مونده طلاق برای همین خیلی میترسه از رفتنم

حقوقتو طلا بخر و بذار خونه مامانت و بگو یه دوستام دستش خیلی خالی بود به اون قرض دادم...

اونم به جای دعا خوندن پاشه بره بازاریابی تا مشتری بیاد براش... روابطشو با دیگران قوی کنه...با مشتری خوش برخورد باشه و جذب کنه... اگه شغلش جوری هست که مشتری های خاص نداره تو هم براش همه جا تبلیغ کن بگو دوستات هم تبلیغ کنند... فروشگاه اینترنتی راه بندازید... الان شغلها بر پایه همین چیزا پیش میره... بشینی تو مغازه تا یکی بیاد مال اون روزا بود دیگه حالا بر اساس روابط و ضوابط همه چی پیش میره

حقوقتو طلا بخر و بذار خونه مامانت و بگو یه دوستام دستش خیلی خالی بود به اون قرض دادم... اونم به جای ...

هرماه که نمیشه بگم دوستم میخاس بهش دادم. یه دفه زندگیمون فلج میشه. کم کم میخام قطعش کنم. دنبال بهونه های خوبم. این قرص کردن دوستم از من خ خوبه