2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

کسی که گهواره ات را تکان داد؛

میتواند با دعايش

دنیایت را هم تکان بدهد؛

مراقب گرانبهاترين الماس زندگيت باش،

كه برای خوشبختی ات محتاج

دعای خيرش هستی

#مادر

❤️ همین چند دقیقه پیش بهم زنگ زد گفت بدنیا اومدی نفس مامان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤❤❤❤❤😍😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

قطار می‌رود

تو می‌روی

تمام ایستگاه می‌رود

و من چقدر ساده‌ام

که سال‌های سال

در انتظار تو

کنار این قطارِ رفته ایستاده‌ام

و همچنان

به نرده‌های ایستگاه رفته

تکیه داده‌ام!

قیصر امین پور

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@narngk     لامصب سندرم انگشت لایک بیقرار داری مگه 😐😐 😂😂😂سابیدییییییی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
* وقتی ازم دوری شب نقطه چین میشه * دیوار این خونه دیوار چین میشه * وقتی ازم دوری از زندگی سی ...

ازم دوره کاش بیاد کادوی امروزم بشه ❤❤❤❤😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

زندگی بوی
خوش نسترن است
بوی یاسی است که
گل کرده به دیوار
نگاهِ من و تو
زندگی خاطره است
زندگی خنده یک
شاپرک است بر گل ناز
زندگی رقص دل انگیز
خطوط لب توست
زندگی شیرین است . . .!

#سهراب_سپهری

❤️ 

کسی که گهواره ات را تکان داد؛ میتواند با دعايش دنیایت را هم تکان بدهد؛ مراقب گرانبهاترين الماس زن ...

جووووون😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جانم غلط کردم ببشید😢😢😢😭💓💓💓

گمچو عههه😶😑😑😑

ای از شکوه بیشتر و از وقار هم‌

دریای باژگونِ روان‌، آبشار هم‌

از نعره‌ات بلند، دل اژدها تهی‌

چون اژدها دمان و چُنو بی‌قرار هم‌

پنداشتم که یال هیون خداستی‌

دیدم ولی که یال هیونی‌، سوار هم‌

کوهی بلند، یکسره از سیمِ تَر زدی‌

کاین‌سان سپید و تافته‌ای‌، آبدار هم‌

موسوی گرمارودی (در وصف مهرداد اوستا)

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
چه شعر قشنگی     کاش اسم شاعرم مینوشتی هانا جانم    

قبول دارم خیلی زیباست💙

از اول اسم شاعرشون نبود ولی بله شما درست میگید باید خودم مینوشتم پوزش🍀

آقای رسول یونان آفریننده ی این سروده زیبا هستن 🌺

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
اعتصامی جان هروقت کارت کمتر میشه گیر میدی به شیرازیا 🤨🤨چرا نمیخوای قبول کنی که شیرازیا با هر لهجه ...

آخر ای باد صبا بویی اگر می‌آری

سوی شیراز گذر کن که مرا یار آنجاست

درد دل پیش که گویم غم دل با که خورم

روم آنجا که مرا محرم اسرار آنجاست

نکند میل دل من به تماشای چمن

که تماشای دل آنجاست که دلدار آنجاست

😍🤗🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چالش امروز: صبح تو تاکسی نوشتم😑 بدبود ببخشید تورا من زهر شیرین خوانم ای عشق برایت شعر دیرین خو ...

آفرین ترنم جان........🦋🌹❤️. 

کنارت من بمانم تا ابد عشق

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چالش شعر🌻 تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق  که ریزی دم به دم تلخی به جانم  شود آیینه ...

ن

آفرین باران جان....... ❤️❤️

دیدی همچو برگی در خزانم 

آخر ای باد صبا بویی اگر می‌آری سوی شیراز گذر کن که مرا یار آنجاست درد دل پیش که گویم غم دل ب ...

افرین مدیرجان این درسته توخود خود عشقی نازنین😁❤❤🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

عصرها آدمها هوایی میشوند

هوایی خاطراتشان

و ذهنشان پر میکشد به حوالی

‍‍کودکی تا امروز

عصرها باید آرامتر بود

تا ذهن از سفر گذشته برگردد

"عصر داغ تابستونیتون سرشاراز گرمای محبت ❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤