2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
من خیلی براتون دعا کردم شما شعراتون واقعا تاپیک رو به شور میاره ❤❤❤🥰🥰🥰

فدات بشم...این از مهربونی توست عزیزم💓

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا شعر تاپیک زدم اونا رو بخون حالا... دیروز حسم طغیان کرده بود امروز هیچزاد 😑

چرا پست بعدیتو پاکیدی،خوندم عالی بودن عالی👏👏👏

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سعدی هم روانشناس بوده ها میگه که: به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع ...

سلام شما نام کاربری قبلیتون چی بود؟؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
فکر کن دیروز خیلی💃💃💃💃💃 مغزم خسته شده🤣🤣🤣

اهاااان😂😂😂 هرچی نیرو انرژی داشتی دیروز به کمر دادی به مغزت چیزی نرسیده😂👏

مبارک باسه ب پای هم پیرشن و خوشبخت😃👏

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چوخ تشکورلر ادیرم😁😁😁

🌹🌹🌹🌹

مصرع امروز " تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق " 💎💎💎💎

سلام..چه خوب از فریدون مشیری انتخاب کردین☺ 

تو را من، زهر شيرين خوانم اي عشق!

كه نامي خوشتر از اينت ندانم

وگر  هر لحظه رنگي تازه گيري

به غير از زهر شيرنت نخوانم!

فریدون مشیری 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

چالش شعر🌻

تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق 

که ریزی دم به دم تلخی به جانم 

شود آیینه ی عمرم سیه فام 

به اشک و  زاری و آه و فغانم 

تو را من شور می خوانم تو را شعر

به ادبیاتی که گنجد در بیانم 

مرا یاری بده یک بار دیگر 

بیا و وارهان، از این جهانم 

کجایی درد بی درمان کجایی 

که روزم گشته تیره چون شبانم 

ندیدی اشک هایم گشته سیلی 

ندیدی همچو برگی در خزانم 

کدامین درد را با شعر گویم 

که تا باور کنی راز نهانم 

به فریادم برس ای عشق شیرین  

منم آن یار دیرینت همانم...🌻

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

برای کسی وقت بزارید که براتون وقت میزاره

برای کسی بمیرید که براتون تب کنه

این مثل درستی است

ارزشمندی خودتون رو در هر شرایطی حفظ کنید

بدونید اگر در رابطه ای باشید که برای طرف مقابلتون مهم نیستید، فقط وقتتون رو تلف کردید

چون اون هیچ آینده ای رو برای این رابطه متصور نیست

ملاک تشخیص اش هم وقت گذاشتنه

صرف وقت و زمان برای یک رابطه، سنگ محک اینه که اون آدم شمارو دوست داره و میخواد با شما ادامه بده

نه اینکه از رو شیکم سیری رفتار کنه و عین خیالش نباشه

#مهردادآقاجانی

❤️

از جدال با تاریکی باز می گردم

با دستانی که

کمی نور در آنها باقی مانده

و اندکی روشنایی

که لباسم را به خود آغشته کرده است!

من در کدام طلوع

"نور" را فهمیدم؟

و "نیاز" را باور کردم؟

تو می‌دانی؟!

و من تاریکی را برای روشنایی فردا دوست دارم...

با هر چه حرف میزنم فورا شب می شود

چرا که نفسم بوی ماه گرفته است

-نفسم را باور کرده ام-

و حالا مدت هاست که از خودم نمی پرسم

بوی ماه دقیقا شبیه چه عطری است!

هوا که تاریک شد

تو اگر قفلی را

در وجود خستهء من دیدی

آن را بسپار به کلید لب هایت

و اگر غمی را حس کردی

کمی صبر کن

خودش به آرامی مرتفع خواهد شد!

و تا قبل از طلوع فردا

آن نگاه آرام

و بوسهء قرمز را

سنجاق شان کن

به دریای مشکی موهایت...

و من انتظار تمام گل های پشت پنجرهء

چشم به راه خورشیدم...

#عرفان_محمودیان

❤️
چالش شعر🌻 تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق  که ریزی دم به دم تلخی به جانم  شود آیینه ...

آفرین خیلی خیلی عالیه👏👏👏👏❤❤❤

تعطیل🚫                                                                                 
از جدال با تاریکی باز می گردم با دستانی که کمی نور در آنها باقی مانده و اندکی روشنایی که لباسم ر ...

امصاتون لایک داره ☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿