2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15165 بازدید | 4429 پست

حالا که جمع جمعه یه سوال؟

چرا بعضیا از اینک لایکشون کنیم بدشون میاو؟

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که جمع جمعه یه سوال؟ چرا بعضیا از اینک لایکشون کنیم بدشون میاو؟

لابد سختشونه هی اعلان پاک کنن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

@همسرم_دنیام1382 بیدار شو😒😒

@عاشق_خنده تو هم بیدار شو😒😒

@۱۳۸۱زیباخفته‍ بالاخره تونستم تگت کنم بیدارررر شووو😒😒

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

سلام خانوم مهربون و خوشگل🥰🥰🥰😘😘😘😘

مرسی که منو تگ کردی تو تاپیکت عشقم ممنونم گل

دیشب حالم خوب نبود زود خواب رفتم شرمنده 

من یه عذر خواهی به شما بدهکارم گلم شرمنده که بهتون درخواست دوستی دادم عزیزم من اصلا امضات رو نخوندم جگر و به دلیل اینکه خیلی دوستون داشتم درخواست دادم بازم شرمنده ببخشید 🙏🙏🙏🙏

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
حالا که جمع جمعه یه سوال؟ چرا بعضیا از اینک لایکشون کنیم بدشون میاو؟

چون بعضی ها هم ریپ میکنن هم لایک اعلان که ۵۰ تاس میاد۱۰۰ تا منم اکثرا تو دورهمی ها هستم خیلی حرف میزنیم میره میرسه به سیصد اینا

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
@همسرم_دنیام1382   بیدار شو😒😒 @عاشق_خنده   تو هم بیدار شو😒😒 ...

الان بیدار شدم😊😂😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

زیباخفتههههههه

سلاممم

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
سلاممم

علیک سلامممممم خوببببببیییییییی؟

علیک سلامممممم خوببببببیییییییی؟

مرسی .اومدم تا وارد نی نی سایت یهو دیدم ۱۳۶ تا اعلان 😢

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
الان بیدار شدم😊😂😂

ماشالا👌😂

من از ۸ صب بیدارم رفتم برای کارای شناسنامم و کارت ملیم ولی نشد!😑

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
مرسی .اومدم تا وارد نی نی سایت یهو دیدم ۱۳۶ تا اعلان 😢

یه روشی هست بزار اول خودم امتحان کنم ببینم میشه جلو اعلان رو بست یا نه بعد به تو ام بگم

ماشالا👌😂 من از ۸ صب بیدارم رفتم برای کارای شناسنامم و کارت ملیم ولی نشد!😑

چرا؟