2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابا زاهدان همش ک بلوچ نیستن بخشیش بلوچن  خیلی شهر خوبیه امنیتم داره بی درو پیکر ک نیست جاهای ...

تو کجایی هستی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
چرا همه بلوچیا ب بلوچی بودنشون افتخار میکنن ولی میان دور بو بر شمالیا یا اونایی ک خیلی از استانشون د ...

نمیدونم عزیزم من خودم زابلی ام.شما اهل کجایی و‌چنسالته؟

من فقط یه بارگفتم،خوب به ترکم میگن ترکی چه اشکالی داره

دقیقن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
شما اهل کجایی

من از یه شهر دیگم ولی ازدواج کنیم میخام برم اونجا زندگی کنم بخاطر خانواده ی همسر

به نظرم شهر خوبیه از بقیه ی شهرای استانش امنیتش بالاتره

بلاخره هر شهری یه نا امنیایی داره حالا اسمه زاهدان بد در رفته فک میکننن جنگه 😂😂

نمیدونم عزیزم من خودم زابلی ام.شما اهل کجایی و‌چنسالته؟

من اهل گیلانم ۱۴ سالمخ با اکثر زاهدانیا ک حرف زدم و بلوچها خودشون میگفتن ما خطرناکیم از ما بترسین البته زیادم قورتین ولی خودشون اعتراف میکنن اکثرن