2777
2789
من از یه شهر دیگم ولی ازدواج کنیم میخام برم اونجا زندگی کنم بخاطر خانواده ی همسر به نظرم شهر خوبیه ...

دقیقن اینم قبول دارم ولی خودشون ی کاری کردن بد در برع😊

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آهان سلامت باشین😍❤خوشبختم از آشنایی منم آنیکا هستم ۱۴ سالمه از گیلان 

زابلیا اکثرا شونم بخاطر خشکسالی ب شمال مهاجرت کردن اما بلوچارو‌ نمیدونم تو مدرسه هم کلاسی بلوچ داشتم خیلی خوب بودن بضیاشونم باز بی فرهنگ

زابلیا اکثرا شونم بخاطر خشکسالی ب شمال مهاجرت کردن اما بلوچارو‌ نمیدونم تو مدرسه هم کلاسی بلوچ داشتم ...

بله درست😊

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

من یه مدت بخاطر کار پدرم زاهدان زندگی کردم

واقعا شهر دوست دارم

کلی دوست بلوچ دارم

نون و نمکشون خوردم 

از اداب و فرهنگ هاشون اطلاع دارم

از نحوه زندگی هاشون 

از سختی هاشون 

از خونگرمی و مهمون نوازی شون

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
وای خودخدا کی گفته زاهدان این جوریه

نیستتتت همه جور امکاناتی دارن من خودم چند ماه اونجا بودم بعضی محله هاش اب قطع میشه چند ساعت 

امکاناته مدارسو اینا ک فراهمه بابا شهر بزرگه اخه مگه میشه امکانات نداشته باشه یه بار برو دیگه دلت نمیاد برگردی

البته اینم بگم ادماش متفاوتن مثل بقیه ی استانای کشور خوبو بد همه جا هستن خودتونو نترسونین

من یه مدت بخاطر کار پدرم زاهدان زندگی کردم واقعا شهر دوست دارم کلی دوست بلوچ دارم نون و نمکشون خو ...

آره شنیدم مهمون نوازن😊

حرف زدن باهاشون باحاله

بدیشون اینه یکم زیادی دعوا میگیرن فقط همین 

من نرفتم ولی همش ناراحتم که چرا امکانات ندارن چرا کلاس درس ندارد چرا اب تمیز ندارن  هرچند ما ه ...

زاهدان مشکل اب نداره

اتفاقا مسئله اب تامین شده

احتمالا شما مستندهایی دید که مربوط به روستاها و مناطق مرزی بوده

با این حال استان محرومی هست و خیلی از امکانات دیگر استان هارو نداره

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
وای خودخدا کی گفته زاهدان این جوریه

نمیدونم تلویزیون که همش از هر محرومیتی که میخواد نشون بده اونجاها رو نشون میده حالا نه که شهراشون شاید روستایین ولی بلاخره ایرانین که نباید اینجوری باشه واسشون

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده
نیستتتت همه جور امکاناتی دارن من خودم چند ماه اونجا بودم بعضی محله هاش اب قطع میشه چند ساعت  ا ...

بله دقیقن درست میگی کلن نمیشع برحسب شهر نظر داد هرکسی ی جوریع خیلی دلم بعد دیدن این تاپیک میخاد ی بار برم ببینم اونجا رو

من یه مدت بخاطر کار پدرم زاهدان زندگی کردم واقعا شهر دوست دارم کلی دوست بلوچ دارم نون و نمکشون خو ...

سخت نبود زندگی تو غربت ؟من مشهدم دارم از غریبی دیونه میشم

ادمای خون گرمی هستن

باش ولی باید رعایتم کرد