2777
2789

چرا اینو میپرسی میخای بری اونجا زندگی کنی اگ میخای بری جان هرکیو دوس داری نرو

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اونجا هزارتا ریگی دیگ دارع😂😂😂

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
چرا اینو میپرسی میخای بری اونجا زندگی کنی اگ میخای بری جان هرکیو دوس داری نرو

خخخ ن بابا نظر مردم رو راجع ب شهرم‌میخاستم بدونم.زاهدان عالیه و اونجوری ک شما فک مکنی نیس ی شهر فوق امن و خوب

میتونی یک سفر به این شهر داشته باشی بعد بشینی قضاوت کنی

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خخخ ن بابا نظر مردم رو راجع ب شهرم‌میخاستم بدونم.زاهدان عالیه و اونجوری ک شما فک مکنی نیس ی شهر فوق ...

آهان

ایشالله همین ک میگی باشه تو مجازی ک با هر زاهدانی آشنا شدم فازشون معلوم نبود اکثرن😂😂😂

خخخ ها باو من اهل زاهدانم خودم

خودت زاهدانی جدی!!

چرا امسال من اینقد با بلوچیا آشنا میشم😶

تو زاهدانی هستی اینجور تاپیک میزنی😲

به جاش میامدی خوبی هاشو میگفتی بقیه هم نظراتشون میگفتن😒

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
تو زاهدانی هستی اینجور تاپیک میزنی😲 به جاش میامدی خوبی هاشو میگفتی بقیه هم نظراتشون میگفتن😒

توهم زاهدانی

اهان،پس شناخت داری خیلی دوس دارم یه روز بیام زاهدان تاحالا قسمت نشده ولی واقعا دوس دارم بیام بیینم ح ...

ی شهر کوچیک و باصفا البته امکانات نداره زیاد اما برا بومی های اونجا خیلی خوبه امنیتش بالا من عروس شدم امدم‌مشهد اما هیچ جا رو با زاهدان عوض نمیکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز