2777
2789
معلومه از اسمت ب خاطر همین میگم چرا همه گروها و سایت پر از بلوچیا شدع😶

خب چه اشکالی داره!

اینجا از همه قشر هستن 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
جان بگو

چرا همه بلوچیا ب بلوچی بودنشون افتخار میکنن ولی میان دور بو بر شمالیا یا اونایی ک خیلی از استانشون دورن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خانماشون خیلی خوشگلن ولی اقایونشون یکم شلختن

بستگی به قوم و طایفه داره 

عید قربان سفر کنی به این شهر 

چشمات برق میزنه

از بچه کوچک تا بزرگ همه مررررتب لباس های نو و...

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خب چه اشکالی داره! اینجا از همه قشر هستن 

میدونم آخه قبلن با هیچ بلوچی حرف نزدع بودم ۹۸ با ی پسرع بلوچی رل زدم ۹۹ هم همیشه با بلوچیا آشنا میشم دیروز ی پسر بلوچی الکی اومد پیویم کلی فوش داد با اینک من اصن تو گروع ی کلمه هم باهاش حرف نزدم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اخه یزد که میرفتیم بلوچی زیاد میدیدم خانماشون خیلی سرتر ازآقایون بودن

هرکسی نظری دارع

۱۸سالمه ازدواج کردم دوساله امدم مشهد ی دختر یکساله ام دارم 

آهان سلامت باشین😍❤خوشبختم از آشنایی منم آنیکا هستم ۱۴ سالمه از گیلان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز