2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا زاهدان همش ک بلوچ نیستن بخشیش بلوچن  خیلی شهر خوبیه امنیتم داره بی درو پیکر ک نیست جاهای ...

تو کجایی هستی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
چرا همه بلوچیا ب بلوچی بودنشون افتخار میکنن ولی میان دور بو بر شمالیا یا اونایی ک خیلی از استانشون د ...

نمیدونم عزیزم من خودم زابلی ام.شما اهل کجایی و‌چنسالته؟

من فقط یه بارگفتم،خوب به ترکم میگن ترکی چه اشکالی داره

دقیقن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
شما اهل کجایی

من از یه شهر دیگم ولی ازدواج کنیم میخام برم اونجا زندگی کنم بخاطر خانواده ی همسر

به نظرم شهر خوبیه از بقیه ی شهرای استانش امنیتش بالاتره

بلاخره هر شهری یه نا امنیایی داره حالا اسمه زاهدان بد در رفته فک میکننن جنگه 😂😂

نمیدونم عزیزم من خودم زابلی ام.شما اهل کجایی و‌چنسالته؟

من اهل گیلانم ۱۴ سالمخ با اکثر زاهدانیا ک حرف زدم و بلوچها خودشون میگفتن ما خطرناکیم از ما بترسین البته زیادم قورتین ولی خودشون اعتراف میکنن اکثرن

2790
2778
2791
2779
2792